Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
PNP-9200RH - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin, entegre IR aydınlatması olan IP ağ PNP-9200RH 4K PTZ dome kamerasının piyasaya sürdü

Hanwha Techwin, entegre IR aydınlatması olan IP ağ PNP-9200RH 4K PTZ dome kamerasının piyasaya sürerek kendisinin Samsung Wisenet P serisini genişletmeye devam ediyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin, entegre IR aydınlatması olan IP ağ PNP-9200RH 4K PTZ dome kamerasının piyasaya sürdü
Hanwha Techwin, entegre IR aydınlatması olan IP ağ PNP-9200RH 4K PTZ dome kamerasının piyasaya sürerek kendisinin Samsung Wisenet P serisini genişletmeye devam ediyor.

Sıradışı 4K (8 megapiksel) görüntü kalitesiyle H.265 Samsung Wisenet PNP-9200RH dome kamerası, kullanıcıların faaliyetleri veya uzak nesneleri yakından izleyebilmelerini sağlayan 20x optik zoom lensine ve IR görüntülenebilir uzunluk özelliklerine sahiptir. İzleme yeteneği sonsuz 360° pan döndürme ve 190° eğme kontrolüyle ve düz, titreşime karşı izleme için gelişmiş Otomatik Düzeltmeyle geliştirilir.

Temel Özellikleri

En çetin ortamlarda vandalizme direnç ve dış mekan kullanımı için IP66 ve IK10 sınıfında olan PNP-9200RH hareket eden nesneler ve araçlarda keskin kenarlar sağlamak için Aşamalı Tarama teknolojisini kullanır. Wisenet P serisindeki diğer dört modelin yenilkçi, pratik özelliklerinin çoğunu paylaşır. Bunlara ağ sorunu durumunda videonun otomatik kaydedilmesini sağlamak için iki yönlü ses desteği, gizlilik maskeleme, sis giderme ve bir SD kart yuvası da dahildir.

Açık Platform

Kaybolma/görünme, kurcalama ve ses algılama, standart olarak sağlanırken PNP-9200RH’e entegre açık platform DSP yonga setinin gücü son kullanıcılara kendilerinin bireysel gereksinimlerine karşılık gelen edge bazlı video analizi aracını çalıştırabilme esnekliği sunar.

Eşsiz WiseStream Teknolojisi

PNP-9200RH’ye entegre yenilikçi özelliklerin uzun bir listesini WideStream teknolojisi tamamlar. Bu teknoloji görüntüdeki harekete göre kodlamayı dinamik olarak kontrol etmekte, buna göre kalite ve sıkıştırmayı dengelemektedir. WiseStream tamamlayıcı sıkıştırma teknolojisi H.265 sıkıştırmayla birleştirildiğinde bant genişliği etkinliği şimdiki H.264 teknolojisiyle karşılaştırıldığında %75’e kadar artırılır. Bu da Hanwha Techwin Europe’un yeni Wisenet P serisini mevcut en bant genişliği dostu kamera serilerinden biri yapmaktadır.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın