Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Geniş Alanlar İçin Hikivision 24MP PanoVu Kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Geniş Alanlar İçin Hikivision'dan Yeni 24MP PanoVu Kamera

PanoVu,i 5.5 mm'lik bir objektifleriyle , insan yüzünü 20 metrelik mesafeden net bir şekilde görüntülenebiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Geniş Alanlar İçin Hikivision'dan Yeni 24MP PanoVu Kamera
Hikvision geniş alanlar için tasarlanan yeni 24MP Ring PanoVu güvenlik kamerasını duyurdu. Kamera, 180º yatay ve 80º dikey kapsama alanı ile panoramik görüntü oluşturmak için dört adet 6MP lense sahip. PanoVu, alanın net bir şekilde görüntülenmesi için beş ayrı özelleştirilebilir pencere kullanılarak görüntülenebiliyor. 5.5 mm'lik bir objektifler sayesinde, insan yüzü veya plaka ayrıntıları 20 metrelik mesafeden net bir şekilde görüntülenebiliyor. 

Geniş açılı bir IR aydınlatmaya da sahip olan PanoVU, 180 derecelik aralıkta ve 50 metre mesafede, gece karanlığında bile renkli görüntüler almayı sağlıyor. Sınırlı görüş açısının sorun oluşturduğu geniş alanların güvenlik ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan PanoVu, güvenlik personelinin aynı anda hem bölgedeki insan akışını hem de plakaların izlenmesini mümkün kılıyor. Böylece tek bir çözüm ile gözlem alanlarının daha verimli ve uygun maliyetli bir şekilde yönetilmesi sağlanıyor.

Kameralar aynı zamanda Hikvision'un H.265 + kod çözücüsünü de destekliyor ve kodlama verimliliğini önemli ölçüde artırıyor. H.265 bant genişliği ihtiyacını H.264'e göre kıyasla % 75'e kadar azaltıyor. Bu da aynı video depolama alanından yarı yarıya tasarruf anlamına geliyor.

Hikvision'un AB Kanal ve Satış Direktörü Peter Guan, "Yeni PanoVu ürünümüz, geleneksel kameralara kıyasla çok daha geniş bir yelpazeyi kapsayan, eşsiz ve yüksek çözünürlüklü görüntüler sunuyor. PanoVu Stadyumlar, meydanlar, kavşaklar veya otoparklar gibi dış mekanlarda kullanılabilir. Ayrıca tren istasyonları, metro istasyonları ve havaalanları gibi senaryolarda iç mekanlarda kullanım için ideal bir çözüm olabilir. Diğer kullanım alanları ise kritik altyapılar, kamu binaları ve hatta çevre güvenliği olarak sıralanabilir. " dedi.

PanoVu serisinde yeni 24MP Ring modelinin dışında  DS-2DP1636Z-D 360°Panoramic+PTZ, DS-2DP0818Z-D 180°Panoramic+PTZ, DS-2CD6986F-(H) Dome ve DS-2DP1636-D olmak üzere 4 ayrı model bulunuyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın