Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin'den Çevreci Atılım. Karbon emisyonu azaltılıyor! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin'den Çevreci Atılım. Karbon emisyonu azaltılıyor!

Hanwha Techwin, 4 yeni kamera için Karbon Ayak İzi sertifikası aldı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin'den Çevreci Atılım. Karbon emisyonu azaltılıyor!
Global güvenlik şirketi Hanwha Techwin, sera ve karbondioksit emisyonlarını en aza indirgeyen ve çevre dostu ürünler olarak kabul edilen ağ kameraları (XNB-6000, XND / O-6080R, XNP-6370RH) için Carbon Footprint sertifikasını aldı.

Karbon Ayak İzi sertifikası, Birleşik Krallık hükümeti tarafından 2007 yılında kurulan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Carbon Trust tarafından yayınlandı. Sertifikasyon sürecinde üretim, dağıtım, kullanım ve imha etme de dahil olmak üzere cihazların tüm ömrü boyunca karbon emisyonları ölçülüyor. Daha sonra sertifikasyon uygunluğunun belirlenmesi için, uluslararası değerlendirme ölçüm standartlarına (PAS 2050) uygun olarak emisyon seviyeleri değerlendiriliyor. Karbon Ayak izi, ürünün karbon emisyonunun "ayak izlerini" geriye doğru izlemek için yapılan bir referans olarak tanımlanıyor.

Hanwha Techwin, Kasım 2010'da box camera (SCB-3001) ile Kore'de video gözetimi için ilk Carbon Footprint sertifikasını aldıktan sonra, düşük karbon tüketimi kültürünün geliştirilmesine katkıda bulunmaya devam etti. Hanwha Techwin Mart 2014’de SNB -6004, SNP-6200RH, Şubat 2016'da SNP-6320RH ve 2017’de XNB-6000, XND / O-6080R, XNP-6370RH modelleri için ''Carbon Footprint'' sertifikası aldı.

Karbon Ayak İzi sertifikası, bir ürünün imalatından geri dönüşüm sürecine kadar karbon emisyonunu ölçüyor. Hanwha Techwin'in kameralarından çıkan karbon emisyonlarının çoğu, kullanım aşamasında meydana geldi ve üretimden atılmaya kadar tüm karbon emisyonunun yaklaşık% 90'ını oluşturuyordu. Hanwha, ürünlerin kullanımı sırasında gerekli güç miktarını azaltarak ve ambalaj malzemeleri teknolojisini geliştirerek sera gazı ve karbon emisyonlarını daha da azaltmayı başardı.

Hanwha Techwin yetkilileri Karbon Ayak İzi sertifikasının, çevreye duyarlı bir ürün yönetim sistemi kurma yönünde anlamlı bir adım olduğunu söyledi.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın