Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Uzak Mesafelerde Güvenli Aktarım için Dahua EPoE Serisi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Uzak Mesafelerde Güvenli Aktarım için Dahua EPoE Serisi

Analog ve IP sistem entegrasyonunu sağlayan EPoE serisinde kamera, 3 network kayıt cihazı ve 1 network switch bulunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Uzak Mesafelerde Güvenli Aktarım için Dahua EPoE Serisi
Dahua'ın tescilli Enhanced Power Over Ethernet (ePoE) teknolojisi standart şebeke cihazlarına özgü sınırlı iletim mesafelerinin üstesinden gelmek için tasarlandı.

Dahua EPoE serisi, uzun mesafeli iletime ihtiyaç duyan o uygulamalar için kameralar, anahtarlar ve kayıt cihazlarından oluşuyor. Bu ağ cihazları, repeater olmadan 800 metreye kadar veri aktarımı yapmaya olanak tanıyor ve uzun mesafelerde kesintisiz iletime ihtiyaç duyan kullanıcılara için daha düşük bir maliyeti sağlıyor.



Dahası, Dahua'nın yeni ePoE cihazları, mevcut analog güvenlik sistemlerini IP tabanlı sistemlere yükseltmek için Dahua  pasif koaksiyel (EoC) dönüştürücüsü ile analogtan IP’ye geçişi destekliyor.



EPoE serisi koaksiyel kablolamayı koaksiyel (PoC) üzerinden tam bir network çözümüne dönüştürebildiğinden, koaksiyel altyapıyı kullanırken ayrı bir güç kaynağı kablosuna ihtiyaç duymuyor. Analogdan IP'ye yükseltme maliyetini önemli ölçüde düşüren EPoE ailesi tak-çalıştır kurulumu ile kullanıcılarına basit ve etkili bir çözüm sunuyor.

Güvenlik sistemleri, uzun menzilli iletimin yanı sıra analog ve IP sistem entegrasyonunu sağlayan EPoE serisinde kamera, 3 network kayıt cihazı ve 1 network switch bulunuyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın