Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Yeni Surveon Cloud NVR Solutions, Farklı Depolama Çözümlerini Bir Arad - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Yeni Surveon Cloud NVR Solutions, Farklı Depolama Çözümlerini Bir Arada Sunuyor

Farklı depolama mimarileri, yüksek kapasiteli veri deoplama özellikleriyle, Yeni Cloud NVR, işletmelere esnek çözümler sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Yeni Surveon Cloud NVR Solutions, Farklı Depolama Çözümlerini Bir Arada Sunuyor
NVR çözümleri üreticisi Surveon Technology , SAN- NVR, NAS- NVR ve NAS - NVR -Cloud gibi birden fazla depolama mimarisi sağlayan birleşik bir depolama sisteminde SAN, DAS, NAS ve bulut'u destekleyen Cloud NVR Çözümlerini duyurdu.

Farklı Depolama Mimarisine Sahip Esnek Çözümler
Cloud NVR çözümleri KOBİ'lerden uluslararası şirketlere kadar geniş bir uygulama yelpazesinde, birden fazla depolama mimarisini bir arada sunarak, çeşitli projeler için uygun hale getiriyor.

Hem Depolama hem de NVR Bir Arada
Surveon NVR lisansını, Infortrend'in EonStor GSe Pro Serisi ile entegre eden Cloud NVR çözümleri, gözetimi ve depolamayı C / P yedekleme çözümü haline getiriyor.

Yüksek Kapasiteli Veri Depolama
Cloud NVR Solutions, uzun süre depolama ve yıllık kayıt için En fazla 428 sürücüyü destekliyor. İş ortakları iSCSI, NAS ve JBOD uygulamalarının yanı sıra özel ve genel bulut yoluyla depolama kapasitesini de genişletebiliyor.

Buluta Otomatik Senkronizasyon ile Çift Veri Koruması
Cloud NVR Çözümleri, verileri yedekleme ve kurtarma için otomatik olarak buluta kopyalayarak, EonStor GSe Pro ile senkronize edebiliyor. Cloud Cache, Cloud Backup ve Cloud Tiering gibi özel ve genel bulut hizmetlerini destekleyen Cloud NVR, kritik verilere güvenilir bir koruma sağlıyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın