Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Johnson Controls basitleştirilmiş erişim kontrolü çözümü: K-1 Standalo - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Johnson Controls basitleştirilmiş erişim kontrolü çözümü: K-1 Standalone

KT-1 Standalone, tek kapılı bir uygulama için ekonomik, kullanımı kolay ve ideal bir seçim olarak sunuluyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Johnson Controls basitleştirilmiş erişim kontrolü çözümü: K-1 Standalone
Johnson Controls , tek kapı sistemleri için basitleştirilmiş erişim kontrol yazılımına sahip, Kantech KT-1Standalone kapı denetleyicisinin kullanıma sunulduğunu duyurdu. KT-1 Standalone, tek kapılı bir uygulama için ekonomik, kullanımı kolay ve ideal bir seçim olarak sunuluyor.

KT-1 özel web tarayıcısı kullanarak, basit ve sezgisel web tabanlı yazılımlarla kontrol edilebiliyor ve ayrıca EntraPass yazılımı gerekmiyor. Bu da KT-1'i küçük işletmeler ve temel erişim kontrolü gereksinimi olan bireyler için uygun bir seçenek haline getiriyor.

Johnson Controls'un Bina Teknolojileri ve Çözümleri Dağıtım Erişim Kontrolü Ürün Yönetimi Direktörü Rajeev Dubey, "Tam teşekküllü güvenlik yönetimi küçük işletmeler için yıldırıcı olabilir, ancak KT-1 Standalone, kullanıcılara bilgisayarlar ve web tabanlı yazılımlar üzerinden altyapı için gerekli yatırımı atlayarak ederken, güvenlik daha büyük bir seviyeye getiriyor sistemi.”

Basitleştirilmiş hızlı bir kuruluma sahip olan KT-1 öğrenilmesi gereken bir yazılım sistemi veya özel bir sertifikaya ihtiyaç olmadığı için ek bir eğitim gerektirmiyor. Kurulum sihirbazı sayesinde, kurulum birkaç dakika içinde tamamlanıyor.

Erişim kontrolünü genişletmek isteyen kullanıcılar ise Kantech EntraPass veya hattrix yazılımlarıyla bir üst seviyeye geçebiliyor.
 



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın