Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Terör uzmanları, Anti-Terör Kongresi için bir İngiltere’de bir araya g - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Terör uzmanları, Anti-Terör Kongresi için bir İngiltere’de bir araya gelecek

Dünya Anti Terör Kongresi 6-7 Mart 2018’de İngiltere’de yapılacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Terör uzmanları, Anti-Terör Kongresi için bir İngiltere’de bir araya gelecek
Dünyanın en önemli güvenlik etkinliklerinden biri olan Dünya Anti Terör Kongresi, 6-8 Mart tarihlerinde İngiltere'de yapılacak.İngiltere Güvenlik Haftası kapsamında düzenlenecek olan ve tarihin en enternasyonal buluşmalarından birine ev sahipliği yapacak olan kongreye İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Almanya, Belçika, İsveç, Norveç, Finlandiya, Hollanda ve Danimarka'dan güvenlik alanındaki önemli liderler katılacak.

Kongrenin başkanlığını ise 2004'ten 2012'ye kadar dünyanın önde gelen terör uzmanlarından biri olan ve Birleşmiş Milletler (BM) El Kaide ve Taliban İzleme Ekibine başkanlık eden Richard Barrett yapacak. Dünyanın en prestijli terör uzmanlarından biri olarak görülen Barrett, daha önce İngiliz hükümeti için çalıştı ve terörizmle ilgili bir çalışma grubunun kurulmasına yardımcı oldu.

Kongreyle ilgili açıklamalarda bulunan Barrett: ‘’ Bir sonraki Dünya Anti Terör Kongresi'ne başkanlık yapacak olmamdan dolayı çok mutluyum. Mart ayındaki program, güvenliğe gerçekten küresel bir bakış getirecek ve saldırıları önlemek için marjinal yapılara karşı farklı yaklaşımlar sunacak. "dedi.

Mart 2018'de Anti Terör Kongresi'ne katılan delegeler, uluslararası terör tehditlerinden korunma ve tehditleri takip etme konularındaki önemli başlıkları masaya yatıracaklar. FBI ABD’ye yönelik terör tehditleri,  Danimarka Güvenlik ve İstihbarat Servisi radikalleşmeyi karşı uygulamaları, İsveç Polis teşkilatı ise Stockholm kamyon saldırısı dosyalarıyla kongrede yer alacak.

Hükümetlerin güvenlik kademelerini hedefleyen kongreye, çeşitli ülkelerin istihbarat, asker ve polis güçlerinin yanı sura kritik ulusal altyapı ve işletmelerin yöneticilerinden de geniş bir katılımın olacağı tahmin ediliyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın