Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Kampüs güvenliği için kablosuz - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Kampüslere Güvenli Çözüm, Akıllı Kilit Aperio

Assa Abloy Aperio kampüs güvenliği için etkili ve verimli bir erişim kontrolü çözümü sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Kampüslere Güvenli Çözüm, Akıllı Kilit Aperio
Güvenlik söz konusu olduğunda eğitim kurumları ve özellikle üniversite kampüsleri, doğaları gereği çeşitli zorluklara ve farklı yönetim ihtiyaçlarına sahiptir. İdeal bir sistemde üniversite yöneticileri tüm binalara ve tesislere erişimi izleyerek kontrol altında tutabilir. Konferans salonları, sınıflar ve personel odaları gibi alanları yalnızca yetkili kullanıcıların erişimine açık hale getirebilir.

Üniversite kampüslerinde güvenliği sağlamak, insan trafiği, kampüs büyüklüğü, tesis sayısı vb. nedenlerle genellikle zorlu bir süreci beraberinde getirir. Yurtlardan, kütüphanelere, spor komplekslerinden geniş öğrenci alanlarına kadar gözetim altında tutulması gereken çok sayıda birim vardır. Bu nedenle bir kampüsü oluşturan çeşitli tesisleri izlemek için güvenlik sistemi dikkatlice planlanmalıdır.

Assa Abloy'un mekanik kilitlerin neden olduğu iş yükünü azaltmak için geliştirdiği kablosuz kilit  çözümü Aperio kampüs güvenliği için etkili ve verimli bir çözüm sunuyor. Pille çalışan ve 100’ün üzerindeki erişim kontrolü sistemiyle entegre şekilde çalışabilen kablosuz  Assa Abloy Aperio kilitleri, kolay kurulum ve yönetim avantajlarına ek olarak, üniversiteler için uygun maliyetli bir çözüm sunuyor. Özellikle kritik alanlarda, idari birimlerin iş yükünü artırmadan, kampüs güvenliğine işlevsel bir çözüm sağlıyor. Aperio'nun çeşitli üreticilerle entegre edilebilen esnek teknolojisi, tesis yöneticilerinin daha fazla kontrole sahip olmasını sağlıyor. Özellikle fiziksel anahtarların neden olduğu rutin idari yönetim sorunları için harcanan emek ve zamandan tasarruf ediliyor.

Günümüzün teknolojik gelişmeleri göz önünde bulundurulduğunda fiziksel anahtar yönetimi, tesis personelini açısından oldukça maliyetli ve gereksiz bir yük oluşturur. Fiziksel anahtarlar kolayca kaybolur ve kaybedilen anahtarların yenilenmesi, harcanan zaman ve masraf yükünün yanı sıra güvenlik açısından da risk demektir.

Aperio kablosuz akıllı kilit sistemleri, kaybolan bir anahtarın oluşturduğu güvenlik riskini ortadan kaldırır. Yöneticilerin, kayıp bir anahtar durumunda kilidi değiştirmek yerine, kayıp kimlik belgesinin erişim yetkisini iptal etmesi yeterlidir. Herhangi bir akıllı kartın erişim haklarının iptal edilmesi sadece birkaç dakika sürer. Akıllı kartlar, fiziksel anahtar sayısını azaltmayı, ayrıca zamandan ve paradan tasarruf etmeyi sağlar.

Aperio kablosuz kilit uygulaması yeni bir sistem olarak kurulabileceği gibi mevcut erişim kontrol sistemiyle beraber uyumlu bir şekilde de çalışabilir. Çamaşır odaları fotokopi hizmetleri, kütüphane ve çalışma alanları gibi tüm birimleri için erişim yetkisi tek bir akıllı kart ile sağlanabilir.

Yetkisiz erişimi önlemek için kablosuz kilitleri kurmak, kapı donanımını değiştirmeye gerek olmadığı için kablolu sistemlere kıyasla daha düşük maliyet anlamına gelir.

Aperio'nun avantajları
• Kablosuz kilitler, mevcut bir erişim kontrol sistemini yükseltmek için uygun maliyetli bir yol sunar. Aperio, önde gelen üreticilerin erişim kontrol sistemiyle kesintisiz bir şekilde entegre edilmiştir. Bu nedenle, yeni akıllı kartlara veya sıfırdan altyapı kurmaya gerek yoktur.
•  Aperio serisi, her türlü iç ve dış kapıya uygulanabilir. İstenildiği zaman yeni kapılar veya birimler eklenebilir.
•  Kablosuz kilitlerin kurulumu hızlıdır ve tek bir yönetici noktasından kolayca yönetilebilir.
•  Kablolu elektronik kilitlere kıyasla daha ucuzdur.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın