Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bosch, Intersec 2018' Dubai'de Akıllı Kameralarını Sergileyecek. - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bosch, Intersec 2018' Dubai'de Akıllı Kameralarını Sergileyecek

21-23 Ocak tarihleri arasında Dubai’de yapılacak olan INTERSEC 2018’de en yeni güvenlik ve yangından korunma teknolojileri sergilenecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bosch, Intersec 2018' Dubai'de Akıllı Kameralarını Sergileyecek
IoT, video güvenliğini tam anlamıyla değiştiriyor. Günümüzde güvenlik kameraları sadece görüntüleri yakalamak için kullanılan cihazlardan çok daha fazlasına ihtiyaç duyuyor ve daha akıllı olmaları bekleniyor. Kameralar geniş dijital bağlantı altyapısının ayrılmaz bir parçası haline geldikçe çok değerli metaveriler elde etme yeteneğine sahip akıllı sensörler haline dönüşüyor.

1-23 Ocak tarihleri arasında Dubai’de yapılacak olan INTERSEC’e akıllı ürün portföyü ile katılacak olan Bosch, standart video analiz özelliğine sahip akıllı kamera ailesinden "i" serisini tanıtacak.

i Serisi Kameralar
Video analizlerinin yerleşik olarak yer aldığı akıllı kamera serisi kullanıcılarına yüksek görüntü kalitesi, bit hızı yönetimi (yüzde 80’e varan tasarruf) ve veri güvenliği sunuyor. ‘I’ kamera serisini geleneksel kameralardan farklı kılan ve gerçekten akıllı yapan şey ise Bosch tarafından geliştirilen ileri teknoloji.

'I' kamera portföyü, IP 4000i, IP 5000i ve IP 6000i sabit dome ve bullet kameralar, AUTODOME IP 4000i, IP 5000i ve IP 5000i kızılötesi hareketli kameralar ve MIC IP yıldızlı 7000i ve MIC IP füzyon 9000i kameralarından oluşuyor.

IP 4000i, IP 5000i ve IP 6000i kameralar
Sabit dome ve bullet kameralarıyla tamamen yenilenmiş bir portföyden oluşan I serisi, perakendeden endüstriyel uygulamalara geniş bir yelpazede kullanıcılarına güvenlik çözümleri sunuyor. Standart olarak sunulan yerleşik video analiz özelliği ile video verileri güvenliğin dışında diğer kullanımlar için de yeniden kullanılabilir hale getiriliyor.

AUTODOME IP 4000i, 5000i ve 5000i IR
Autome serisinde yer alan hareketli kameralar ise kullanıcılara nesneleri hızlı ve kolay bir şekilde bulma, izleme ve yakınlaştırma yeteneği kazandırıyor. 30x optik zum ve 1080p çözünürlük ile kullanıcılar, nesneleri uzak mesafelerden kolayca tanımlayarak belirlenen nesneler üzerinde tam kontrol sağlayabiliyor.

Bosch yeni AUTODOME IP 4000i, IP 5000i ve IP 5000i IR kameraları çekilen tüm video görüntülerine artık meta veri de ekliyor. Bu veriler, önceden tanımlanmış kurallar ile karşılandığında kullanıcıları otomatik olarak uyararak güvenliği artırmak için kullanılıyor.

MIC IP Starlight 7000i ve MIC IP Fusion 9000i
Hava koşullarına dayanıklı tasarımları ile en zorlu ortamlar için özel olarak tasarlanan MIC serisi MIC akıllı video analizleriyle beraber, güvenlik seviyesini daha da artırmak veya video verilerinin güvenlikten daha fazlasını yapmasını sağlamak için video verilerini doğrudan kaynaktan yorumlayabiliyor.

Yeni MIC IP Fusion 9000i ise metadata fusion teknolojisi ile video analitiği açısından kullanıcılara benzersiz bir özellik sunuyor. Kameranın dahili optik ve termal görüntüleyicisinden elde edilen meta veriler birleştirilerek, optik veya termal video akışına bakılmaksızın, kullanıcılara tam bir durumsal farkındalık kazandırıyor. Metadata Fusion teknolojisi, dikkat gerektiren ancak insan gözüyle görünmesi zor olan nesnelere odaklanmayı kolaylaştırıyor.

Her iki MIC IP modelinde de sunulan bir diğer yenilik ise hareket analizler. IP kamera kaydırma, eğme veya yakınlaştırma sırasında hareketli bir nesne veya kişi algılandığında operatöre alarm verebiliyor ya da önceden tanımlanış kurallara göre Akıllı izleme özelliği tetikleniyor.

Bosch Video Yönetim Sistemi 8.0
BVMS 8.0, güvenlik operatörlerinin daha fazla kamerayı eşzamanlı ve daha verimli bir şekilde izleyerek olaylara daha hızlı cevap vermesine olanak tanıyan yeni işlevler getiriyor.

Bosch Video Stitcher, çok sayıdaki yüksek çözünürlüklü kameraları tek bir panoramik görüntüde bir araya getiriyor. Böylece operatörlere, geniş alanların izlenebilmesi için daha iyi ve genel bir bakış açısına sahip olması sağlanıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın