Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision Turbo HD 4.0 Serisini PIR Sensörlü Yeni Modellerlle Genişlet - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision Turbo HD 4.0 Serisini PIR Sensörlü Yeni Modellerle Genişletiyor

Yeni PIR sensörler 11 metre algılama aralığına sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision Turbo HD 4.0 Serisini PIR Sensörlü Yeni Modellerle Genişletiyor
Hikvision analog Turbo HD 4.0 serisini PIR teknolojisine sahip yeni modeller ile genişletiyor. PIR (Pasif Kızıl Ötesi) 11 metrelik algılama aralığına sahip kameralar 4 farklı modelde (DS-2CExxD8T-PIR(L) serisi)ve 3 farklı form ile (bulllet, dome ve küp ) satışa sunuluyor.

PIR sensörü, bir insanın kızılötesi aktivitesini diğer nesnelerden ayırt ederek yanlış alarmları filtreleyebiliyor. Alarm sadece insan vücudunun hareketleri algılandığında devreye giriyor ve böylece cansız nesne hareketlerinden kaynaklanan yanlış alarm oranı düşürülüyor.

Yeni güvenlik kameraları saldırganın caydırılmasını sağlamak için yanıp sönen beyaz ışıklı bir uyarı sinyali üretirken, aynı zamanda hedefin net görüntüsünü çekmesini sağlayan ek aydınlatmaya da sahip.

Yanlış alarmları filtrelemek, depolama alanından tasarruf etmeyi sağlarken, daha az alarm ise olay sonrası daha etkili bir arama anlamına geliyor.
Ultra düşük ışık teknolojisi ile donatılan kameralar 0,005 lux'e kadar düşük ışıklı ortamlarda bile net ve yüksek kaliteli görüntüler üretebiliyor.

Hikvision Başkan Yardımcısı Keen Yao '' Turbo HD 4.0 serisini müşteri ihtiyaçlarını daha fazla karşılamak için daha da genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Teknoloji çevre koruma, binalardaki yangın kapıları ve dinamik yangın algılama gibi özelliklere sahip. Kameranın uygulama alanlarını ise havaalanları, limanlar, sınırlar, sanayi ve alışveriş merkezleri gibi geniş alanlar oluşturuyor.’’ dedi.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın