Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Canon Çok Amaçlı Ağ Kamerası ME20F-SHN - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Canon'un Yeni Çok Amaçlı Ağ Kamerası ME20F-SHN

ME20F-SHN düşük ışık performansı ve dahili video analizlerini hafif ve kompakt bir gövdede buluşturuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Canon'un Yeni Çok Amaçlı Ağ Kamerası ME20F-SHN
Canon dikkat çekici bir performansa sahip, düşük ışık performansıyla öne çıkan yeni ME20F-SHN network kamera modelini duyurdu. ME20F-SH modelinin network yetenekleriyle geliştirilmiş bir üst versiyonu olan ME20F-SHN, düşük ışık koşullarında tam renkli Full HD çözünürlüklü görüntüler üretmek için tasarlanan Canon Multiple Purpose serisinde yer alıyor.

Hafif ve kompakt bir tasarıma sahip olan ME20F-SHN kritik gözetim operasyonları için düşük ışıkta bile yüksek performans sağlarken, aynı zamanda network ve yerleşik video analizi gibi zenginleştirilmiş uygulamalar içeriyor.



Düşük ışıkta bile yüksek performans

2.26MP Tam Çerçeve 35mm CMOS algılayıcı ve DIGIC DV 4 işlemci ile donatılan ME20F-SHN, aşırı düşük ışık koşullarında bile keskin, düşük gürültülü, Full HD renkli videolar sağlıyor. Gelişmiş sensörlere sahip olan ME20F-SHN gürültü azaltma ve yüksek hassasiyet elde etmek için Canon'un tescilli teknolojilerini kullanıyor.

ME20F-SHN, inanılmaz düşük ışık hassasiyeti sağlayan 4 milyonun (+ 75db) üstünde, maksimum ISO değeri ile 0.0005 lux'in altındaki ışıklandırılmış nesneleri bile yakalayabiliyor. Kızılötesi modda çekim yaparken IR kesme filtresini kaldırarak düşük ışıklı ortamlarda daha ayrıntılı görüntüler elde edilebiliyor.

Canon'un Cinema EOS serisinde olduğu gibi bu ağ kamerası da, Custom Picture menüsünden Canon Log ve Wide DR özelliklerini sunuyor. ME20F-SHN böylece çeşitli ışık seviyelerinde yüksek kaliteli görüntüler sağlayan 12 Stop’a kadar (% 800) geniş bir dinamik aralık sunabiliyor.
Crisp Img işlevi eklenerek güncellenen Custom Picture menüsü ile ışık koşullarının iyi olduğu ortamlarda yüksek keskinlik sağlanabilirken, düşük ışık koşullarında ise görüntüdeki gürültüyü azaltılabiliyor.

Gelişmiş ağ yeteneği

Ethernet, 3G / HD-SDI ve HDMI bağlantı noktalarına sahip olan ME20F-SHN, kullanıcıların uygulama gereksinimlerine bağlı olarak bol miktarda video çıkışı sunuyor. Yerel izleme için, 3G / HD-SDI ve HDMI bağlantı noktalarına sahip olan kamera, ethernet bağlantısı ile kamera ayarlarının uzaktan çalıştırılmasına veya diğer video yönetim yazılımı üzerinden izleme ve kayıt yapılmasına olanak tanıyor. Ayrıca MicroSD kart yuvası ile bir microSD karttan doğrudan kayıt ve oynatmayı destekliyor.

Alana Özel Veri Boyutu Azaltma (ADSR) işlevi ile ME20F-SHN, kullanıcıların seçilen alanlardaki önemli detayları yakalamalarını sağlarken, ağ bant genişliğini korumak için görüntünün diğer bölgelerindeki bit hızlarını otomatik olarak düşürüyor. ME20F-SHN mevcut video gözetim sistemlerine entegrasyonu kolaylaştıran ONVIF protokolleri aracılığıyla çeşitli video yönetim yazılımlarını da destekliyor.

Esnek kurulum özellikleri
Operatörler, görüş açısı ve parlaklık seviyesi gibi unsurları dikkate alarak, farklı görüntüleme ve ekipman senaryoları için ideal lensi seçebiliyor. Cine Servo mercekleri de dahil olmak üzere Canon serisinde geniş bir objektif yelpazesiyle uyumlu olan ME20F-SH, PoE + desteğiyle,  tek bir LAN kablosuyla, güç ve ağ bağlantısı aynı anda sağlanıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın