Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Mobotix'in değiştirilebilir sensörlü yeni outdoor kamerası: M16 Allrou - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Değiştirebilir Sensörlü Yeni Mobotix M16 AllroundDual

Çift kameralı M1 ve M12 modellerin geliştirilmiş versiyonu olan M16, değiştirilebilir sensör modüllerine ve en son MOBOTIX sistem teknolojisine sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Değiştirebilir Sensörlü  Yeni Mobotix M16 AllroundDual
Modüler sistem tasarımı eğilimine devam eden MOBOTIX, yeni dual sensörlü outdoor kamerası M16 AllroundDual modelini duyurdu, M16 flash bellek, mikrofon, hoparlör, PIR ve isteğe bağlı özellik modülleri ile birlikte gündüz, gece ve termal kullanım için değiştirilebilir görüntü sensörleri içeriyor. Çift kameralı M1 ve M12 modellerin geliştirilmiş versiyonu olan M16, değiştirilebilir sensör modüllerine ve en son MOBOTIX sistem teknolojisine sahip.



Hava koşullarına dayanıklılık ve siber güvenlik
Hava koşullarına dayanıklı (IP66) bir kasaya ve kapsamlı dahili siber güvenlik kontrolleri setine sahip olan M16, hem sistem entegratörleri hem de son müşteriler için güçlü yeni uygulama ve entegrasyon seçenekleri sunuyor. M16 ayrıca güvenlik uygulamaları için özel olarak geliştirilen MxPEG video ve H.264 endüstri standardını ONVIF standartlarıyla uyumlu, hazır bir kamera sistemi içinde bir araya getiren ilk MOBOTIX video gözetim kamerası olma özelliğini taşıyor.

Yükseltilmiş işlemci ve yazılım
Daha fazla esneklik için yerleşik RTSP / Çok noktaya yayın özelliği, MxPEG, M-JPEG ve H.264 videolarının performans kaybı olmaksızın birden fazla müşteriye eş zamanlı olarak aktarılmasını sağlıyor. Yükseltilmiş bir işlemci ve yazılıma sahip olan M16, MOBOTIX kamera modelleri arasında en yüksek kare hızına sahip. Bu da akıllı 3D hareket algılama ve yerleşik yazılım uygulamaları için daha fazla kapasite sunuyor.



M16 başlıca özellikler
• H.264 ve ONVIF uyumluluğu ile Mx6 sistem platformu
• Dahili MicroSD karta kayıt (standart olarak 4 GB)
• Entegre mikrofon ve hoparlör
• Entegre şok dedektörü ve PIR sensörü
• Duvar veya tavana montaj
• Pole mount ile direğe kolayca monte edilebilme
• IR aydınlatıcı (PoE +) isteğe bağlı olarak
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın