Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Görüşünüzü MOBOTIX S16 ile ikiye katlayın - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Görüşünüzü MOBOTIX S16 ile ikiye katlayın

S16, 3 metrelik kablolar vasıtasıyla bağlı iki ayrı kamera modülü sunuyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Görüşünüzü MOBOTIX S16 ile ikiye katlayın
Her kamera kurulumu, güç, IP ağı bağlantısı ve bazı durumlarda ek aydınlatma ve etkinlik sensörleri için birden fazla kablo gerektirir. Bunun yerine MOBOTIX S16 DualFlex zarif bir çözüm sunuyor. Mx6 ürün serisinin tamamında olduğu gibi, S16 modeli de DualFlex PoE'yi destekliyor. Ayrıca 3D hareket algılamasında MxPEG, M-JPEG ve eş zamanlı akışı için RTSP / Multicast'ı içeriyor.

MOBOTIX S16 son derece esnek kurulum seçenekleri için ön plana çıkan, hava koşullarına dayanıklı bir sistem olarak kullanıcılara sunuluyor. İki sensör modülü, gizli kamera muhafazasına üç metreye kadar kablo ile bağlanıyor. Bu, iki komşu odayı sadece tek bir güvenlik kamerası ile gözlemlemeyi mümkün kılıyor.



S16, 3 metrelik kablolar vasıtasıyla bağlı iki ayrı kamera modülü sunuyor. Modüler tasarıma sahip olan S16 mobil uygulamalar için GPS, kapı zili ve USB gibi bir eklentiler bağlanabiliyor. Sonuç olarak kapsama alanından ödün vermeden kurulumu ve bakımı daha kolay olan esnek ve güvenilir bir sistem sunuyor.

Uzun sensör kabloları ile aynı anda iki oda ya da iç mekan ve dış mekan konumlandırması yapılabiliyor. 360 derece görüntüleme açısına sahip çift hemisferik bir kamera olan S16, 8 adet klasik güvenlik kamerası ile aynı kapsama alanını sağlayabiliyor.



Mekanik hareketli parçaları olmadığından düşük bakım masrafları sunan Mobotix S16, çalışırken ses de üretmiyor. Geniş bir uygulama alanı bulunmakla birlikte tipik uygulama alanlarını oteller, restoranlar, sergi salonları, otobüsler ve trenler oluşturuyor.

Artan ışık hassasiyetine sahip geliştirilmiş sensörler, HD Premium lensler ile desteklendiğinde yüksek netlikte görüntüler elde edilebiliyor. Sensör modülleri gündüz ve gece, lens seçenekleri ise telefoto ve hemisferik olarak sunuluyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın