Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bosch Güvenlik Kameraları, Arteco VEMS ile Entegre Edildi. - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bosch Güvenlik Kameraları, Arteco VEMS ile Entegre Edildi.

İşbirliği ile kullanıcılar Arteco VEMS platformu aracığıyla, Bosch güvenlik kameralarının tüm özelliklerinden yararlanabilecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bosch Güvenlik Kameraları, Arteco  VEMS ile Entegre Edildi.
Olay odaklı akıllı video yönetim çözümlerinin sağlayıcısı Arteco , Video Etkinlik Yönetimi ve Video İstihbaratı Çözümlerinin,  Bosch IP kamera ve diğer güvenlik cihazlarına entegre edildiğini açıkladı. Bosch teknolojileri ve Arteco'nun NEXT video olay yönetim sistemi (VEMS) arasındaki entegrasyonun, gelişmiş istihbarat için daha güçlü güvenlik ve daha gelişmiş yetenekler sağlaması hedefleniyor.

İşbirliği ile kullanıcılar artık Arteco VEMS platformu aracığıyla, Bosch güvenlik kameralarının tüm özelliklerinden yararlanarak, video arama işlemlerini çok daha kolay bir şekilde yapabilecek. Entegrasyon ayrıca, 4K Ultra HD video akışı ve kaydı, , iki yönlü ses desteği ve Bosch Akıllı Video Analizi gibi çok çeşitli işlevlere de olanak tanıyacak. Teknoloji ortaklığı, perakende, güvenli şehir uygulamaları, kritik altyapı ve ulaşım da dahil olmak üzere çok çeşitli dikey pazarlardaki güvenlik seviyesinin geliştirilmesine katbulunacak.

Arteco CEO’su Giampaolo Sabbatani: " Bosch Güvenlik Sistemleri ile olan ortaklığımız ve geniş kapsamlı bir entegrasyon altyapısı geliştirmek için devam eden çabalarımız, müşterilerimizin benzersiz video kalitesi, yönetim kolaylığı ve basitleştirilmiş dağıtımlar gerçekleştirmelerini sağlayan, çeşitli teknoloji seçenekleri sunma konusundaki kararlılığımızı ortaya koyuyor" dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın