Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Genetec, Security Center 5.7 sürümünü duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Genetec, Security Center 5.7 sürümünü duyurdu

Security Center 5.7, kullanıcılara analitik verilere dayalı karar verme olanağı tanıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Genetec, Security Center 5.7 sürümünü duyurdu
Birleştirilmiş güvenlik, kamu güvenliği ve iş zekası çözümleri sunan Genetec, Security Center'ın yeni sürümünü duyurdu. Security Center 5.7, video gözetimi, erişim kontrolü, otomatik plaka tanıma (ALPR), iletişim ve analiz özellikleriyle geliyor. Security Center 5.7, kullanıcılara analitik verilere dayalı karar verme olanağı tanıyor.

Verileri, ağı ve işletmeyi koruma
Security Center 5.7 siber güvenliğin iyileştirmek için ağa bağlı çevresel donanımların en yeni ve güvenli yazılıma sahip olup olmadığını otomatik olarak tespit ediyor. Bilinen güvenlik açıkları ve yazılım önerileri bildirildikten sonra, yöneticiler derhal harekete geçerek, güvenlik açıklarını ortadan kaldırabiliyor.

Gizlilik ve Video Analizi
KiwiVision ™ Privacy Protector ™ modülünün yer aldığı Genetec, kuruluşların hassas videolarını otomatik olarak bulanıklaştırıp maskelemesine ve kişilerin gizliliklerini korumak için kişileri anonimleştirmelerine olanak tanıyor.

5.7 sürümündeki bir diğer yenilik ise KiwiVision Intrusion Detector ™ modülü. Modül bireyler veya araçlar hassas veya sınırlandırılmış alanlara girdiklerinde otomatik alarmlar oluşturmak için Security Center 5.7 ile entegre olarak çalışıyor. Entegrasyon operatörlerin, analiz tabanlı saldırı raporuyla birlikte daha derin araştırmalar yapabilmelerine olanak sağlıyor. Ek olarak, kullanıcıların görüntü taramasında yardımcı olması için yeni bir Adli Tıp aracı geliyor. Araç, kaydedilmiş sahnelerdeki değişiklikleri saniye cinsinden tanımlıyor ve aramaları daraltmak için alakasız görüntüleri yok sayıyor.

HID mobil kimlik bilgisi desteği ile kurumsal erişim kontrolü
Security Center SYNERGIS kritik bilgilerini koruyor ve sunucular başarısız olsa bile iş devamlılığını sağlıyor. Yeni HID Mobil Erişim Alanı API entegrasyonu, kuruluşların mobil kimlik bilgilerini çalışanlara, yüklenicilere ve ziyaretçilere verimli bir şekilde dağıtmalarını kolaylaştırıyor. Çalışanlar ve ziyaretçiler, akıllı telefonları ya da tabletleri aracılığıyla, kapıların ve tanımlanan alanların güvenli bir şekilde açılması için onaylanmış erişim kimlik bilgilerini elde edebiliyor.

Analiz odaklı raporlama ve karar desteği
Security Center 5.7 ile gelen gelişmiş raporlama özelliği, verileri, dinamik çizelgelerde ve grafiklerle görüntülerken, işletmelerin verileri derinlemesine incelemeleri ve algılanamayan kalıpları bulmalarına yardımcı oluyor. Analiz tabanlı raporlama; güvenlik boşluklarını ve şüpheli etkinliği hızlı bir şekilde izole etmek, bakım sorunlarını tespit etmek, operasyonları iyileştirmek için ve sonuçta daha akıllı kararlar vermek için fiziksel güvenlik verilerini görselleştiriyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın