Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua Yeni DSS Pro VMS Yazılımını Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Yeni DSS Pro VMS Yazılımını Duyurdu

Windows tabanlı yeni VMS yazılımı, gelişmiş ve modüler bir tasarıma sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Yeni  DSS Pro VMS Yazılımını Duyurdu
Dahua Windows tabanlı VMS (video yönetim sistemi) çözümü DSS Pro ürününü piyasaya sürdüğünü açıkladı. Gelişmiş bir modüler tasarımı kullanan DSS Pro, yüksek esneklik, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve üstün güvenilirlik özelliklerine sahip güçlü bir merkezi yönetim sistemi olarak tanıtılıyor.

DSS Pro nedir?
Dahua tarafından Client Server (C / S) mimarisi kullanılarak geliştirilen bir Güvenlik VMS Yazılımı olan DSS Pro, müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için birden fazla modülün esnek bir şekilde yerleştirilmesini sağlıyor.

Ürün Özellikleri
Kolay Erişim: DSS Kontrol İstemcisi, DSS Web İstemcisi ve DSS Mobil, kullanıcılar video gözetimine 24 saat boyunca kesintisiz ve anında erişebilmelerini sağlayan DSS istemcileri grubunu oluşturarak, en uygun uyarı arayüzünü seçebiliyor.

DSS Kontrol İstemcisi günlük işlemleri kolay ve güçlü bir şekilde gerçekleştirirken, gözetim görevi üstleniyor. GPU şifre çözme ve çoklu ekran desteği, birden fazla içeriğin eşzamanlı olarak görüntülenmesine olanak tanıyor. DSS Web İstemcisi, herhangi bir İnternet uyumlu PC tarayıcısından uygun DSS erişimi sunar.

DSS Mobile, kullanıcıların aynı anda, en fazla 4 kameradan gelen yayınları görüntülemelerini sağlıyor. Ayrıca, PTZ kameralarının kontrolü ve seçilen kameraların uzaktan oynatılmasını da destekliyor.

Dahua ürünlerinin tamamı için verilen standart ONVIF desteğin yanı sıra DSS Pro, üçüncü parti cihaz entegrasyonu için tasarlandı. DSS Pro, Üçüncü taraf VSS entegrasyonu için DSS SDK, Windows, IOS ve Android platformlarını destekliyor.

Kolay Genişleme: DSS Pro, donanım genişletmeleri ve lisans aboneliği yoluyla kapasite genişletme ve performans yükseltmelerini de destekliyor. DSS Pro, gelişmiş güvenlik uygulamaları için bir alarm sistemi, POS, Yüz Tanıma ve ITC'yi de içeriyor.

Yüksek Güvenilirlik: DSS Pro, kritik uygulamalar için sistem güvenilirliğini sağlamak için anormal bir davranış tespit edildiğinde, sunucuyu otomatik olarak başlatıyor.

Dahua, kullanıcı deneyimini en iyi duruma getirmek için, kullanıcılara en yeni Dahua yazılımına erişim imkânı veren Dahua Yazılım Güncelleme Programı (SUP) ve ücretsiz post teknik destek sunan Dahua Yazılım Destek Planı (SSP) ve özelleştirilmiş çözümler sağlayan Özel Geliştirme gibi satış sonrası hizmetler sunuyor.

Uygulama Senaryoları: DSS Pro temel güvenlik uygulamalarının ötesinde, çeşitli eklentiler kullanarak perakende, bankacılık, ulaşım ve güvenli şehirler gibi birçok dikey pazarda kullanılabiliyor. Eklentiler, mevcut DSS video gözetim sistemlerinin üstüne kurulan ayrı yazılım bileşenleri olarak, kullanıcılara ekstra güçlü işlevler sunuyor.

İş Zekası: DSS, güçlü izleme özelliklerine ek olarak gelişmiş iş analizleri sağlıyor. Akıllı analiz özellikleri, mağazalar ve diğer işletmelerin müşteri memnuniyetini artırmasına yardımcı olurken, aynı zamanda güvenli bir alışveriş ortamı sağlıyor. İş kapasitesinin büyümesi için mağaza yerleşim planını ve tüketicilerin gezinti rotalarının daha iyi planlanmasına yardımcı oluyor.

LPR: LPR modülü, otomatik plaka tanıma (ANPR), araç görüntüleme, araç listesi yönetimi ve daha fazla özellikle birlikte geliyor. LPR ile park ve trafik yönetimi alanlarında geniş bir uygulama yelpazesinde çözümler sunuluyor.

Yüz Tanıma: Yüz Tanıma, metro istasyonları, havaalanı terminalleri, ticari binalar, limanlar, okullar, fabrikalar ve ofisler gibi geniş bir uygulama alanında girişleri ve çıkışları izlemek için kullanılabiliyor.

Dahua DSS Pro yüksek kaliteli satış sonrası hizmetler ile kullanımı kolay, özelleştirilebilir ve merkezileştirilmiş bir video yönetimi çözümü isteyenler için ideal bir seçim olarak sunuluyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın