Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin, 4 megapiksel QHD analog kamera serisini piyasaya sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin, 4 megapiksel QHD analog kamera serisini piyasaya sürdü

Hanwha Techwin, yeni Wisenet HD + serisi ile 30 fps'de QHD yüksek çözünürlüklü video izleme olanağı sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin, 4 megapiksel QHD analog kamera serisini piyasaya sürdü
Hanwha Techwin 4 megapiksel QHD analog kamera HCB-7000 , HCD-7070R / 7020R / 7010R, HCV-7070R ve HCO-7070R / 7020R / 7010R'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Yeni Wisenet HD + serisi, analog video kameralara kıyasla daha net ve daha canlı görüntüler sunarken, video gözetimini daha ayrıntılı bir şekilde destekleyerek, QFD videolarını 30 fps hızda iletiyor.

Hanwha Techwin'in olağanüstü görüntü işleme teknolojisi olan WDR arka ışık dengeleme özelliği, kötü aydınlatılmış ortamlarda dahi nesnelerin net bir şekilde tanımlamasını mümkün kılıyor. 30 m'lik (HCV / HCO-7070R, 25 m (HCD / HCO-7020R) ve 20 m'lik (HCD-7070R / 7010R, HCO-7010R) gece görüş mesafesi sunan yeni seri, düşük ışıkta yüksek performans sunarken, IR fonksiyonu ile kör noktalar olmadan gündüz ve gece, 24 saat boyunca kesintisiz gözetim yapılabiliyor. Ayrıca, koaksiyel kablolar aracılığıyla 500 m'ye kadar QHD videolarının istikrarlı bir şekilde iletilmesini sağlanıyor.

Hanwha Techwin, yeni Wisenet serisinin, analog sistemlerde bile 30 fps'de QHD yüksek çözünürlüklü video izlemeyi mümkün kıldığını ve analog HD video gözetiminde yeni bir standart oluşturduklarını belirtiyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın