Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua, ISC East 2017'de yeni ePoE kamera ailesini tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua, ISC East 2017'de yeni ePoE kamera ailesini tanıttı

Yeni ePoe Serisi 22 kameradan oluşuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua, ISC East 2017'de yeni ePoE kamera ailesini tanıttı
Dahua 14-15 Kasım tarihlerinde New York’ta düzenlenen ISC East 2017 fuarında bankacılık, perakende, imalat, oteller / eğlence, mekanlar / stadyumlar, belediyeler ve ulaşım dahil büyük pazarlar için sunduğu kapsamlı güvenlik çözümlerini tanıttı.

Yeni ePoe Serisi
Dahua, fuarda Temmuz ayında duyurusu yapılan yeni ePoE ürün ailesine de yer verdi. ePoE serisinde 22 kamera, 3 network kayıt cihazı ve 1 network switch bulunuyor. Dahua ePoE teknolojisi, ePoE kamera ile ePoE switch veya ePoE NVR arasında, dahili bir anahtarla 2625 feet (800 metre) kadar bağlantıyı destekleyerek ek donanım ihtiyacını ortadan kaldırıyor.



Box, bullet, dome ve eyeball kameralardan oluşan seri, 10080P'den 4K'ya kadar olan çözünürlükleri kapsıyor. Eko-savvy 3.0 serisinin bir alt kategorisi olarak, Akıllı Video Algılama, Yüz Algılama ve Akıllı H gibi Eco-savvy 3.0 serisi ürünlerin tüm yazılım özelliklerini içeriyor.




Yüksek Çözünürlüklü Kompozit Video Arayüzü (HDCVI) teknolojisi
Dahua koaksiyel kablo üzerinden uzun mesafeli yayınlara HD video ve IP tipi işlevler sunarak analog video gözetim sistemlerine yeni bir soluk getiren Yüksek Çözünürlüklü Kompozit Video Arayüzü (HDCVI) teknolojisi ile ürün yeniliğini sürdürmeye devam ediyor. HDCVI çözümü, mevcut koaksiyel altyapıya sahip müşteriler için kurulumu kolay ve uygun maliyetli bir yükseltme sağlıyor. HDCVI kamera serisi, daha kolay yükleme ve esneklik için bullet, dome ve fisheye kameraların yanı sıra yeni 2MP varifokal kamera içeriyor.

Düşük ışık koşulları için Starlight
Starlight teknolojisine sahip olan kameralar optimumdan düşük ışık koşullarından kadar geniş bir ışık yelpazesinde kaliteli görüntüler sağlarken maliyet açısından verimli, esnek ve geleceğe yönelik bir çözüm olarak sunuluyor. Mükemmel düşük ışık performansına ek olarak, sabotaj algılama, akıllı video algılama ve akıllı analiz özelliği de bulunuyor. Starlight'lı Dahua kameralar ek olarak insan sayma ve ısı haritalama gibi özelliklere de sahip. Bu sayede kullanıcılar düşük ışıkta sıcak noktaları ve ölü bölgeleri belirleyebiliyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın