Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Robotların geldiği son nokta ATLAS! Bu defa da havada takla attı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Robotların geldiği son nokta ATLAS! Bu defa havada takla attı!

Boston Dynamics, ATLAS robotun son görüntülerini yayınladı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Robotların geldiği son nokta ATLAS! Bu defa havada takla attı!
Boston Dynamics tarafından yayınlanan periyodik video güncellemelerinde her biri bir diğerinden daha etkileyici robot serilerini görmeye alıştık. Ancak, şirket her defasında gözümüzü alamadığımız klipler yayınlamaya devam ediyor.

Boston Dynamics’in ATLAS olarak bilinen insanüstü makinesi, yayınlandıktan kısa süre sonra internette bomba etkisi yarattı. Yapılan güncellemeler ile geçen yıla kıyasla çok daha çevik hareketlere sahip olan Atlas, havada attığı taklalarla olimpik jimnastikçileri aratmıyor!


 


Şirket, bu hafta başında SpotMini adını verdiği yeni robotunun kısa bir videosunu da yayınladı. Boston Dynamics SpotMini hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Yayınladıktan sadece 4 gün sonra, 7 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşan SpotMini robot teknolojisinin geldiği noktayı gösteriyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın