Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Alarm.com'un akıllı demo evi: Demo House - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Alarm.com'un akıllı demo evi: Demo House

1,700 metrekare büyüklüğündeki akıllı ev, sektör profesyonellerinin yanı sıra son kullanıcıları da ağırlayacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Alarm.com'un akıllı demo evi: Demo House
Akıllı ev ve işyeri sistemleri platformu Alarm.com, 1,700 metrekare büyüklüğündeki akıllı evi, Demo House'un kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Alarm.com iş ortaklarının yanı sıra medya ve tüketicilere de açık olan Demo House'u akıllı ev güvenlik teknolojilerinin faydalarını göstermenin yeni bir yolu olarak yarattı. Amerika'nın Virjinya eyaletinde kurulan demo evinde, akıllı güvenlik de dahil olmak üzere enerji yönetimi, video izleme, erişim kontrolü, bağımsız yaşam ve ev otomasyonu çözümleri içeren bir sistem yeni nesil ev otomasyon teknolojileri entegre olarak sunuluyor.

Demo evi, bağlantılı cihazlar, alarm sistemleri, uzaktan sıcaklık algılamalı akıllı termostat, kilit, ışık, video kapı zili, garaj kapısı sistemi, su kontrolü, sesli yardımcılar, gibi çok sayıda uygulamayı ve daha fazlasını içeriyor. Gelişmiş bir akıllı ev deneyimi için cihazlar Alarm.com'un bulut platformu ve mobil uygulamaları aracılığıyla akıllı bir şekilde bağlanabiliyor.

Demo House ile ilgili basına bilgi veren Alarm.com Creation Lab'un kurucu ortaklarından Alison Slavin: "Tüketicilerin akıllı evlerin sundukları hakkında heyecanlı olduklarını biliyoruz. İnsanları eğitmeye ve bilgilendirmeye yardımcı olmak için bir bungalovu modern bir akıllı ev haline getirdik. Alarm.com gibi tek bir platformda akıllı evlerin yapabileceği her şeyi gösteren gerçekçi bir gösteri merkezi oluşturduk. Video izleme ve otomatik kilitlerle birlikte proaktif akıllı ev güvenliği, ses komutlarıyla kontrol edilen ışıklara  gibi herşeyi tek bir uygulama tarafından kontrol edilen tek bir çatı altında bulacaksınız. " dedi.

Alarm.com, yeni demo evinde endüstri analistlerine yönelik turlar ve brifingler vererek, medyadan son kullanıcıya kadar geniş bir ziyaretçi kitlesini ağırlamayı umuyor. Demo House ayrıca, Alarm.com'un servis sağlayıcı ortakları ve entegre cihazların önde gelen donanım markalarını da barındıracak.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın