Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Öğrencilere kurşun geçirmez sırt çantası satıyorlar - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Öğrencilere kurşun geçirmez sırt çantası satıyorlar!

Okul güvenliği uygulamalarına bir yenisi eklendi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Öğrencilere kurşun geçirmez sırt çantası satıyorlar!
Okullar güvenlik önlemlerini her yıl giderek daha fazla artırıyor. Güvenlik kameraları, kimlik kartları ve metal dedektörleri giderek daha yaygın hale geliyor. Ancak Florida’da bir okul, alışılagelen güvenlik önlemlerinden farklı bir yöntemle dikkatleri üzerine çekiyor.

Florida Christian School, öğrencilerine sırt çantalarında taşıyabilecekleri ve mermileri durduracak kadar güçlü bir kurşun geçirmez plaka satıyor. Okulun güvenlik şefi George Gulla "Bu sadece bir araç. Keşke dememek ve en kötüsü için hazırlıklı olmak isteyebilirsiniz" diyor.

Yaklaşık bir kilo civarında kurşun geçirmez plaka sırt çantasına sığacak büyüklükte ve 99 dolardan satılıyor. Öğrencilere, silahlı bir saldırgan durumunda, koruyucu sırt çantalarını göğüslerinin önünde tutmaları tavsiye ediliyor.



Koruyucu ürünü yapan Bullet Blocker firması, özellikle 2012 Sandy Hook saldırısı sonrasında ciddi satış rakamlarına ulaştı. Şirket ayrıca kurşun geçirmez yazı tahtası da dahil olmak üzere okullar için kurşun geçirmez ürünler üretiyor.

14 Aralık 2012'de Newtown, Connecticut'ta meydana gelen Sandy Hook İlkokulu saldırısında, 20 yaşındaki Adam Lanza 20’si çocuk 26 kişiyi vurmuştu. Okula gelmeden hemen önce annesini de vurarak öldüren saldırgan, saldırıdan sonra ölü olarak ele geçirilmişti.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın