Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Sicurezza 2017: Güvenlik sektörü Milan'da bir araya geliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Sicurezza 2017: Güvenlik sektörü Milan'da bir araya geliyor

Sicurezza 2017, en yeni video gözetim ve erişim kontrolü sistemlerine ev sahipliği yapacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Sicurezza 2017: Güvenlik sektörü Milan'da bir araya geliyor
Sicurezza 2017 Uluslararası Güvenlik ve Yangın Fuarı, 15-17 Kasım tarihleri arasında Milano’da gerçekleşecek. 100'den fazla etkinliğe ev sahipliği yapacak olan fuar 3 salonda ile ziyaretçileriyle buluşacak.

Önceki yıllara kıyasla, bu yıl uluslararası katılımın yüzde 17, genel katılımcı sayısının %26 oranında artması, güvenlik sektörüne olan talep artışını göstermesi bakımından önemli bir gösterge.

Sicurezza 2017, hem İtalyan hem de uluslararası oyuncuların video gözetim ve erişim kontrolü gibi çeşitli uygulamalarını kullanıcılar ve yatırıcımlarla buluşturacak. Pazarın kendine özgü ihtiyaçları temelinde tasarlanmış teknolojiler ve çözümler arasındaki entegrasyon, fuarın odak noktası olacak.

SICUREZZA 2017, genel olarak güvenlik açısından çeşitli teknolojik çözümler yer alacak. Fuarda yeni ürün tanıtımlarının yanı sıra "Terörizm Uyarısı" başlıklı bir toplantı da dahil olmak üzere, terörizm konusunda çeşitli eğitim fırsatları sunulacak .Kamu güvenliğinin geliştirilmesine yönelik olarak gerçekleştirilecek eğitimler 16 Kasım Perşembe günü saat 10.30'da "Tehditle Yüzleşmek için Yeni Stratejiler ve Teknolojiler" ve Perşembe günü saat 16.00'da "Terörle Mücadele Önlemleri: Saldırgan bir Aracın Yavaşlatılması ve Tutuklanması" başlıklarıyla düzenlenecek.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın