Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Wisenet SSM VMS, TDSi EXgarde PRO Erişim Yönetimi yazılımıyla entegre - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Wisenet SSM VMS, TDSi EXgarde PRO Erişim Yönetimi yazılımıyla entegre edildi.

Yazılım entegrasyonu sayesinde daha etkili izleme sağlanacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Wisenet SSM VMS, TDSi EXgarde PRO Erişim Yönetimi yazılımıyla entegre edildi.
Hanwha Techwin ve TDSi erişim kontrolü, Wisenet SSM video yönetim yazılımı ile (VMS) EXgarde PRO Access Management PC yazılım uygulamasını başarıyla entegre etti.

Entegrasyon, Wisenet SSM VMS çözümünün bir parçası olarak, erişim kontrolü etkinliğini Wisenet kameralar tarafından yakalanan ilgili video ile eşleştiren bir işlem sunucusu modülü aracılığıyla sağlandı. Örneğin, bir binanın hassas bir alanına girmeye çalışan kişiler olduğunda sistem bir uyarı oluşturuyor ve olayın görüntülerini video duvarına veya spot monitöre anında aktarabiliyor.

Yazılım entegrasyonu sayesinde izleme operasyonları daha etkili hale getirilerek, örneğin bir bina çevresinde önceden yapılandırılmış bir tur başlatmak için yakınlardaki PTZ dome kameraların tetiklenmesi ve ilgili erişim kontrol noktasının bina haritasında görüntülenmesi sağlanabiliyor.





EXgarde PRO, binlerce kullanıcıya sahip birden fazla siteden, ya da az sayıda kullanıcıya sahip tek bir siteye kadar kapı kontrolü için kullanılabilen tam özellikli bir Erişim Yönetimi yazılımı uygulamasıdır.  Uygulama ile yangın, saldırı, bina otomasyonu, biyometrik teknolojier ve video güvenlik kameraları gibi çok yönlü güvenlik ve bina yönetim sistemleri tek bir veritabanı ve tek bir kullanıcı arabirimi üzerinden kesintisiz olarak bütünleştirilebiliyor.

Erişim kontrolü ve hırsız alarmları gibi üçüncü parti sistemler ile entegrasyonu kolaylaştıran Wisenet SSM, kullanıcıların Wisenet IP kameraları, kayıt cihazları ve sunucularından maksimum fayda sağlaması için Hanwha Techwin tarafından geliştirildi. Wisenet SSM ayrıca, kameralardan üzerinde çalıştırılabilen, gelişmiş video analiz uygulamalarını da destekliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın