Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Luminite, OCULi PIR kamerasını piyasaya sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Luminite, OCULi PIR kamerasını piyasaya sürdü

PIR dedektörleri üreticisi Luminite Electronics, OCULi kablosuz PIR kamerasını duyurdu

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Luminite, OCULi PIR kamerasını piyasaya sürdü
Bir kamera ile çalışan bir PIR dedektörü olan OCULi, güç ve internet sınırlamaları nedeniyle CCTV kameralarının kurulamadığı savunmasız alanları korumak için tasarlanmış işlevsel bir kamera olarak karşımıza çıkıyor.  OCULi PIR kamera harici bir güç gerektirmiyor ve bunun yerine iki lityum pil ile bir yıla yıla varan sürelerde çalışıyor. OCULi özellikle şantiye alanları ve boş sahalar gibi alanlar için ideal bir çözüm sunuyor.

VGA renkli / tek renkli kamera ve güçlü bir IR LED ile donatılan OCULi, alarm etkinliğinin görsel doğrulamasını sağlamak için 3g mobil telefon şebekesini kullanıyor. Bir alandaki her bir kamera görüntülerin en hızlı şekilde yayınlanmasını sağlamak için servis sağlayıcıdan bağımsız olarak en güçlü şebeke sinyalini alacak ve rakiplerinden dört kat daha hızlı bir dolaşıma olanak sağlayan bir SIM kullanılıyor. Her bir OCULi güvenlik kamerası, bağımsız olarak çalıştığı için uygulama alanında başka ekipmanlara ihtiyaç duyulmuyor.

Kullanıcılara bir web portalı üzerinden, zamanlama, PIR ayar ayarlamaları ve olayların görüntülenmesi gibi bir dizi işlevin yapılandırılmasına olanak tanıyan tam işlevli bir izleme aracı sunuluyor.


Android veya iOS için desteği bulunan OCULi cep telefonu uygulamasından alarm bildirimleri kolayca alınabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, OCULi'yi yerleşik düşük enerjili bluetooth'u aracılığıyla test edebiliyor ve her birimi en iyi kapsama alanını yapılandıracak şekilde kullanabiliyor.

120 ° kamera görüş alanı ve 15m x 90 °algılama mesafesi ne sahip olan OCULi’den elde edilen görüntüler, kullanıcı tarafından silinene kadar güvenli bulut sunucusunda saklanıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın