Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Türünün tek örneği: Yerçekimine meydan okuyan güvenlik kamerası! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Türünün tek örneği: Yerçekimine meydan okuyan güvenlik kamerası!

1-Ring Inc tarafından ütetilen Moon, farklı tasarımıyla dikkat çekiyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Türünün tek örneği: Yerçekimine meydan okuyan güvenlik kamerası!
Son birkaç yılda güvenlik kamera sistemleri uzun bir yol kat etti. Ama asla 1Ring tarafından tasarlanan Moon gibi bir kameraya rastlamadık. Farklı tasarımı ile yerçekimine meydan okuyan Moon, kendi türünün ilk örneği.

1-Ring Inc isimli Amerikalı şirketin en önemli ürünü olan Moon güvenlik kamerası, 17 Ekim'de satışa sunuldu ve 24 saatten daha kısa bir sürede hedeflenen satış rakamlarını geçti.


Geniş bir işlevsellik sergileyen Moon, ev ve ofis ortamınızı 24 saat izleyebilen tam teşekküllü bir ev otomasyon sistemi olarak pazarlanıyor.
Bu farklı kamera herhangi bir ev güvenlik kamerasından beklediğiniz hareket algılama, gece görüşü, anında akıllı bildirim ve alarm gibi tüm gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip. Kamera, gelen sesleri doğru algılayan ve tanımlayan üç adet son derece hassas mikrofon taşıyor. Havada 360 dönebilen Moon’un lensi, gelen sesin kaynağına otomatik olarak odaklanıyor. Kamera 5MP sensör ve 1080p'ye kadar bir yüksek çözünürlüklü video görüntüleri yakalayabiliyor. Kamerada ayrıca çift yönlü iletişim desteğinin yanı sıra CO2, ışık, nem ve sıcaklık sensörleri de bulunuyor.

Geniş bir bağlantı seçeneğine sahip olan Moon, Bluetooth ve Wi-Fi bağlantısına ek olarak, Zigbee, Z-Wave ve IR Blaster protokollerini kullanarak iletişim kurabiliyor. Smart hub özelliği ile Google Home, Amazon Echo, Samsung SmartThings ve Apple HomeKit gibi ses denetimli tüm akıllı kişisel asistan hizmetleri ile uyumlu çalışıyor.

The Moon by 1-Ring şu anda Indiegogo'da 217 dolarla satışa sunuluyor. Perakende fiyatının yaklaşık 330 $ civarında olması bekleniyor.
 



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın