Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision, Yeni Sistem Tasarım Aracını Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision, Yeni Sistem Tasarım Aracını Duyurdu

Hikvision, CCTV yazılım üreticisi JVSG ile ortaklık kurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision, Yeni Sistem Tasarım Aracını Duyurdu
Hikvision distribütörler, sistem entegratörleri ve bayilerine video gözetim sistemi planlaması imkanı sunan JVSG'nin IP Video Sistemi Tasarım Aracını kullanıma sundu. Tasarım aracı Hikvision'un 2 Serisi- EasyIP kameralar, 4 Serisi ve 6 Serisi akıllı IP kameralarında kullanabilecek.

Hikvision kamera parametrelerine ek olarak yazılımla gelen çözümler; iş ortaklarının 2D ve 3D modellemeyi kullanarak planlı ve güvenli bir sistem oluşturulmasına olanak tanıyacak. Yazılım en iyi kamera konumları, potansiyel kör noktalar, herhangi bir sayıda IP kameraya gereken ağ bant genişliğini ve video arşivleri için gerekli HDD depolama alanını belirlemeye yardımcı olacak.

Hikvision'un Direktörü Greg Luo, " Müşterilerimize gözetim sistemleri tasarlamak için hızlı ve kolay bir yol sunmaktan mutluluk duyuyoruz " dedi. Yeni yazılım, belirli bir sistemin gözetim gereksinimlerini nasıl yerine getireceğini müşterilere görsel olarak anlatmaya yardımcı olacak. Ayrıca geliştirilmiş güvenlik çözümleri için kullanıcılara görüntüleme performansını ve genel ekipman maliyetlerini optimize etmelerine yardım edebilecek, yeni bir tasarım desteği sunacak’’ dedi.

JVSG'nin kurucusu Max Shumeyko işbirliğine dair yaptığı açıklamada "IP Video Sistem Tasarımı Aracının yeni Hikvision kamera modellerini desteklediğini duyurmaktan memnuniyet duyuyorum . Hikvision'un video gözetim sektöründeki yıllık büyüme oranı, ürün ve hizmetlerin uygun fiyat aralığında tutulmasının yanı sıra, teknoloji ve kaliteye olan bağlılığı ve özveri birliğini yansıtıyor.’’ dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın