Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Genetec Yeni Kamu Güvenliği karar destek sistemi Citigraf'ı duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Genetec Yeni Kamu Güvenliği Karar Destek Sistemi Citigraf'ı Duyurdu

Genetec Citigraf

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Genetec Yeni Kamu Güvenliği Karar Destek Sistemi Citigraf'ı Duyurdu
Güvenlik ve iş zekası çözümlerinin önde gelen ismi Genetec, yeni kamu güvenliği karar destek sistemi Genetec Citigraf başlattığını duyurdu. Şehir içi kolluk kuvvetleri ve kamu güvenliği kuruluşları için hazırlanan Citigraf, kurumlar arası işbirliği için farklı sistemlerden bilgileri anında algılayan ve görüntüleyen güçlü bir analiz motoruna sahip.

Yüksek doğrulukta CBS konumu ve hızlı "sahne içi" yanıt ile kolluk kuvvetlerinin acil müdahale gerektiren durumlarda daha etkili kararlar verebilmesi sağlayan Genetec Citigraf'ın, Ekim 2017'nin sonlarında kullanıma sunulması bekleniyor.

Genetec Güvenlik Merkezi üzerine inşa edilmiş sezgisel bir arayüze sahip olan Citigraf; tanımlama ve görüntüleme için, entegre CAD (Bilgisayar Destekli Gönderi) sistemleri, CCTV çekimleri, ALPR verileri, RMS (Kayıt Yönetim Sistemleri) ve diğer sistemler tarafından sağlanan bilgileri toplayarak, yönetiyor. Yerleşik coğrafi bilgi sistemi (CBS) ile etkinlikler harita üzerinde eş zamanlı olarak görülebiliyor.





Hızlı ve uygulanabilir alarmlara sahip olan yeni sistem, silah saptama teknolojisi entegrasyonu sayesinde, bir silah sesi algılandığında müdahale ekipleri harita konumu üzerinde silah simgesini gösterebiliyor.

Citigraf, kurumlara genel güvenlik önlemlerini almak için analitik gösterge panoları, ısı haritaları, veri analizi gibi ölçme, raporlama ve belirleme konusunda yeni bir yol sunarken, suçun ve olayların zaman içinde şehir boyunca nasıl hareket ettiğine dair değerli bilgiler sağlıyor.

Genetec Hakkında
Genetec Inc, güvenlik, istihbarat ve operasyonları kapsayan geniş bir çözüm portföyüne sahip yenilikçi bir teknoloji şirketidir. Şirketin amiral gemisi ürünü Güvenlik Merkezi, IP tabanlı video gözetim, erişim kontrolü, otomatik plaka tanıma (ALPR), iletişim ve analitiği birleştiren açık mimari bir platformdur. Genetec ayrıca, güvenliği artırmak ve operasyonel istihbarat sağlamak için tasarlanmış bulut tabanlı çözümler ve hizmetler geliştiriyor. 1997'de kurulan ve merkez ofisi Montréal, Kanada'da olan Genetec, 80'den fazla ülkede geniş çapta satıcılar, entegratörler, sertifikalı kanal ortakları ve danışmanları ile küresel müşterilerine hizmet sunmaktadır.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın