Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
ENEO Yeni IER - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

ENEO, yeni IER serisi network video kayıt cihazlarını duyurdu

Yeni seri Linux işletim sistemine sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
ENEO, yeni IER serisi network video kayıt cihazlarını duyurdu
Eneo'nun Linux işletim sistemli yeni IER serisinde network video kayıt cihazları, kanal başına 5MP çözünürlüklü 4, 8 ve 16 kanal ve kanal başına 8MP çözünürlüğe sahip 16 ve 32 kanal modelleri yer alıyor.

Dahili HDD içermeyen yeni seri toplamda 8 TB destekli 4 yuvada toplamda 32 TB SATA HDD desteğine sahip.  Yeni WARP özelliği, ENEO NVR'nin daha büyük sistemleri oluşturmak için diğer NVR'leri izlemesini ve kontrol etmesini sağlıyor. CMS yönetim yazılımı ve bir akıllı telefon görüntüleme uygulaması ise standart olarak geliyor.

5 MP’lik IER-25R040004A, IER-25N080004A ve IER-25N100004A modelleri; H.264 sıkıştırma, 8 Mbps'ye kadar veri kayı, kanal başına 10,5 ila 8,25 watt PoE, 4 veya 8 alarm girişi ve bir alarm çıkışı, Full HD HDMI ve VGA monitör çıkışı özelliklerine sahip.

Daha yüksek spesifikasyonlara sahip olan 8MP’lik 16 ve 32 kanallı modeller IER-38R160005A ve IER-38R320005A ise 19 "rafa monte edilebiliyor. Yeni modeller H.264 ve H.265 sıkıştırma, 10Mbps'ye kadar veri kayıt, 130 watt PoE, Ultra HD HDMI ve Full HD VGA monitör çıkışları ve 16 alarm girişi ve bir alarm çıkışını destekliyor.

Tüm IER kayıt cihazlarında saniyede 30 kare kayıt hızı, gizli kamera modu; eSATA ve iSCSI harici depolama kapasitesi ve entegre hareket algılama standart olarak geliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın