Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Narita Uluslararası Havalimanı'nda Smiths Detection İşbirliği - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Narita Uluslararası Havalimanı'nda Smiths Detection İşbirliği

Japonya'nın Narita Havalimanında, en gelişmiş güvenlik teknolojileri uygulanıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Narita Uluslararası Havalimanı'nda Smiths Detection İşbirliği
Tehdit algılama sistemlerinde küresel bir pazar lideri olan Smiths Detection, Tokyo'daki Narita Uluslararası Havalimanı'nda tarama ve arama işlevleri için yenilikçi çözümler tedarik etmek için seçildi. 

Japonya Sivil Havacılık Bürosunun direktifleri uyarınca, havalimanındaki kontrol noktalarının güvenliğini en yeni uluslararası standartlara uyacak şekilde yükseltmek için Smiths Detection’ın geliştirdiği eqo dedektörlerin kurulmasına karar verildi. Eqo çözümü ile güvenlik, üretkenlik ve yolcu deneyiminin geliştirilmesi hedefleniyor. Yeni sistem Mart 2017'den beri hizmet veriyor.

EQO nedir?

İnsan tarama için yenilikçi bir çözüm sunan EQO, gizli tehdit nesnelerini algılamak için düz panel milimetrik dalga teknolojisini kullanıyor. Kontrol noktalarının mekanik taramadan elektronik teknolojiye kolayca geçiş yapmasına olanak tanıyan sistem, daha iyi görüntü kalitesi ve sistem güvenilirliği sunuyor. Sistem ,  hava limanlarındaki güvenlik tarama yükünü azaltmaya yardımcı oluyor.



Smiths Detection Başkan Yardımcısı Nathan Manzi, projeyle ilgili yaptığı açıklamada: "Geçtiğimiz yıl, 20 milyondan fazla ziyaretçi Japonya'ya giriş yaptı ve 2019'daki Rugby Dünya Kupası ve 2020'de Tokyo Olimpiyatı ve Paralimpik oyunları nedeniyle bu rakamın artması bekleniyor. Bu nedenle Japonya,  Uluslararası havalimanı yolcularının hızlı ve sorunsuz bir şekilde geçmesini sağlayarak, güvenlik sürecinin etkinliğini artırmak ve güçlendirmek istiyor. Narita havalimanı EQO çözümümüzü seçti, çünkü pazardaki alternatif ürünlere kıyasla en yüksek yolcu kapasitesi sunuyor. " dedi.

Eqo'nun çok malzemeli algılama yeteneği, uçak güvenliğini tehlikeye atabilecek metaller, sıvılar ve uyuşturucu gibi gizli nesnelerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Eqo, küçük boyutları nedeniyle, standart düzenlerde ve operasyonlarda büyük değişiklikler yapmadan mevcut kontrol noktalarına kolaylıkla entegre edilebiliyor.

Smiths Dedection Hakkında
Smiths Group'un bir parçası olan Smiths Detection, havacılık, limanlar, sınırlar, kentsel güvenlik ve askeri pazarlar için tehdit algılama ve tarama teknolojileri sunan küresel bir liderdir. 40 yılı aşkın tecrübesiyle, toplumun patlayıcı, yasak silah, kaçak, zehirli kimyasallar ve uyuşturucu yasadışı geçişini engellemek için gerekli çözümleri sunmaktadır.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın