Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Pelco 'VideoXpert Ölçeklenebilir VMS Sağlıyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Pelco VideoXpert Ölçeklenebilir VMS Sağlıyor

Yeni özelliklerle donatılan VideoXpert ullanıcıların özel gereksinimlerini karşılamak için tasarlandı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Pelco VideoXpert Ölçeklenebilir VMS Sağlıyor
Schneider Electric Pelco kurumsal ve profesyonel video yönetim sistemi VideoXpert’i daha da geliştirdi. Güvenli kontrol sunmak üzere tasarlanan ölçeklenebilir VMS, kullanıcı taleplerini karşılamak için yönetim platformunun daha iyi özelleştirilebilmesini sağlayan çok sayıda entegrasyonun yanı sıra basit kurulum ve kolay kullanım geliştirmelerini içeriyor.

ASIS 2017’de konuşan Pelco Direktörü Jason Spielfogel’ "VideoXpert, kullanıcıların görmek için ihtiyaç duydukları şeyi zahmetsizce görüntülemesi için mevcut en kolay VMS ürünü. Operatörler gözetim operasyonlarını kapsamlı bir şekilde kontrol edebiliyorlar" dedi.

Geniş kapsamlı ve son derece ölçeklenebilir bir çözüm olarak tasarlanan VideoXpert Enterprise ve Professional VMS çözümleri, büyük, küçük ve orta ölçekli kullanıcıların özel gereksinimlerini karşılamak için tasarlandı. 100 kameraya kadar, küçük ve orta büyüklükte kurulumlar için uyarlanmış olan VideoXpert Professional, kurulum ve bakım için BT dostu pencereler ve menülere sahip.

VideoXpert, son derece esnek ve ölçeklenebilir yapısıyla, güvenlik çözümlerinin merkezi yönetim ve kontrolünü önemli ölçüde geliştiriyor. Video analizi, plaka tanıma (LPR) ve POS gibi üçüncü parti uygulamaların, verimli bir şekilde sisteme entegre olmasını sağlıyor.

Yeni ve gelişmiş VideoXpert Enterprise VMS özellikleri arasında; geliştirilmiş bir kullanıcı arayüzü; ilgili video dosyalarını kolayca ve hızlı bir şekilde ilişkilendiren olay yönetimi fonksiyonları, gerçek zamanlı görsel bildirimle geliştirilmiş özelleştirilebilir olay uyarılar ve Pelco Optera ™ kameralarından elde edilen panoramik görüntülerin sürüklenerek görüntülenmesi yer alıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın