Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Avigilon'un yeni bulut çözümü: Avigilon Blue - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Avigilon'un yeni bulut çözümü: Avigilon Blue

Güvenlik çözümleri sağlayıcısı Avigilon, yeni bulut hizmet platformu Avigilon Blue ürününü duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Avigilon'un yeni bulut çözümü: Avigilon Blue
Avigilon Blue, Avigilon’un güvenlik ve gözetim için güçlü bir bulut platformu olarak, abonelik sistemine dayalı, aylık gelir modeli hizmet verecek. İş ortakları için bulut platformunun avantajlarını sunan Avigilon, analiz,  uzaktan izleme, güncelleme gibi çok sayıda servisi buluta taşıyor.

Avigilon Blue, iş ortaklarından oluşan aboneleri için kolay ve güvenli sistem erişimi, akıllı bildirimler, sistem yükseltmeleri ve doğrudan buluttan gelen yeni hizmetler için Microsoft Azure tabanlı gelişmiş bulut teknolojisinden faydalanıyor.

Avigilon Blue, abonelerin platformları büyüdükçe, yeni hizmetler eklemelerini sağlayarak işlerine ek değer katmayı ve daha az kaynak ile sistemlerini uzaktan destekleyip hizmet vermelerine izin vererek, işlerini daha hızlı ölçeklendirmelerini hedefliyor.

Avigilon Blue ile aboneler basit ve sezgisel bir platformla yönetilen çeşitli hizmetlere sahip olabilecek. Bulut ile analizler, sistem sağlık bildirimleri, performans tanımlama ve uzaktan izleme servisleri otomatik olarak sağlanacak. Aboneler müşterilerine bir teknisyen göndermek zorunda kalmadan buluttan kamera ayarlarını ve sistem yükseltmeleri yapabilecek. Ayrıca sistemlerin güvenli ve güncel kalmasını sağlayarak en son güncellemeleri de otomatik olarak alabilecek.

Patentli Avigilon kendi kendine öğrenen video analizlerinden faydalanan Avigilon Blue, önemli olan olaylara dikkat çekmek için gerçek zamanlı alarm bildirimlerini kullanacak. Azure tarafından desteklenen Avigilon Blue, abonelere güvenilir veri merkezleri ağı vasıtasıyla global ölçekte güvenlik sunma imkânı sağlayacak.

Avigilon Blue'nun 2018 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın