Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bu dört uçlu kablo hemen hemen her şeyi bağlayabilir! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bu dört uçlu kablo hemen hemen her şeyi bağlayabilir!

Nomad'ın yeni kablosu 10.000'den fazla eğilip bükülmeye dayanacak şekilde laboratuvarda test edilmiş.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bu dört uçlu kablo hemen hemen her şeyi bağlayabilir!
Dayanıklı ve çok işlevli kablolarıyla bilinen Nomad, en yeni kablosuyla mobil cihazları şarj etmek için büyük kolaylık sağlıyor. Yeni evrensel kablo, herhangi bir USB C'yi veya Macbook'un da dahil olduğu Micro USB cihazını şarj etmek için çok uçlu şarj seçenekleriyle birlikte geliyor.

Bugüne kadar yapılan çift uçlu kablolardan farklı olarak, 4 ucu bulunan Evrensel USB-C kablo hemen hemen herşeyi bağlıyor. Çekirdek kabloyu, yüksek hızlı USB C - USB C kablosu oluşturuyor. Android ve diğer USB destekli cihazları şarj etmenizi sağlayan Mikro USB ve bir USB A ucu bulunuyor.



Evrensel USB-C kablo veri aktarımının yanı sıra şarj için 100 W'a kadar destek sağlıyor. Ayrıca Nomad'ın diğer kabloları gibi kablolar, dizüstü bilgisayar veya telefonlarıyla birlikte verilen kabloya kıyasla daha dayanıklı, örgülü balistik naylondan imal ediliyor.

Kablo, balistik bir örgü deseninde dokunmuş 500D'lik bir naylon örtüyle sarılı. Bu malzeme aslında askeri güçleri şarapnel ve kurşunlardan korumak için geliştirildi. Kablolar ayrıca 10.000'den fazla eğilip bükülmeye dayanacak şekilde laboratuvarda test edilmiş.

Kullanışlı bir tasarıma sahip olan evrensel kablo, kolay kullanım ve kabloların birbirine dolaşmaması için özel olarak tasarlanmış Sıvı Silikon Kauçuk (LSR) kablo bağına sahip.

Evrensel Kablonun satış fiyatı ise USB-C 29.95 dolar.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın