Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
40 dilde çeviri yapabilen akıllı Kulaklık Pixel Buds - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

40 dilde çeviri yapabilen Akıllı Kulaklık Pixel Buds

Google'ın yeni kulaklığı, devrim niteliğindeki yeni özelliklerle geldi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
40 dilde çeviri yapabilen Akıllı Kulaklık Pixel Buds
Google'ın bu haftaki büyük etkinliğinde birçok ürününü tanıttı. Akıllı tlefonu Pixel 2 ve Macook’u andadıran Pixelbook bilgisayar kategorisindeki ürünlerdi. Tanıtılan yeni ürünler arasındaki Pixel Buds simultane çeviri özelliğiyle etkinliğin en çok ilgi gösterilen ürünlerinden biri oldu.

Google'ın Pixel Buds'un ilk halka açık gösterisi, yapay zeka vizyonunun donanımları nasıl köklü bir şekilde değiştirebileceğinin en iyi örneği örneklerinden biri oldu. Google Asistan ile 40 dilde gerçek zamanlı çeviri yapabilen Pixel Buds Google'ın yapay zeka vizyonuna en iyi yansıtan ürünlerden biri.

Ancak Pixel Buds sadece bir başlangıç olarak görülüyor. Örneğin Piksel Telefonların portre modunu ve kamerayı etkinleştirmek için akıllı algoritmalar kullanıyor. Yeni Google Home Max da ses kalitesini yükseltmek için yapay zeka kullanıyor. Pixelbook'un görüntü araması da dahil olmak üzere Google'ın akıllı lens özellikleri kameralar, dizüstü bilgisayarlar ve akıllı telefonları nasıl kullandığınız tamamen değiştirebilme potansiyeline sahip.

Google'ın yeni Pixel Buds ürünü, 2017 yılının en etkileyici kablosuz kulaklıkları arasında yerini aldı. Google Asistan desteği, uzun bir pil ömrü ve gerçek zamanlı çeviri özelliği ile fiyatından beklenen performansı sunan Pixel Buds,159 dolardan satışa sunulacak.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın