Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Düşük irtifa hava güvenliği için optimize edilmiş yeni SpotterRF radar - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Düşük irtifa hava güvenliği için optimize edilmiş yeni SpotterRF radar serisi

A3000 küçük dronları tespit etmek için daha geniş bir kapsama alanına sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Düşük irtifa hava güvenliği için optimize edilmiş yeni SpotterRF radar serisi
Düşük maliyetli kompakt gözetim radarında (CSR) tedarikçilerinden biri olan SpotterRF düşük irtifalı havadan çevre koruma ve yasaklama için optimize edilmiş yeni hava gözetleme ailesini duyurdu.

SpotterRF zemin, deniz ve hava tehditlerini kapsayan ekonomik radar serisini genişletiyor. Yeni A serisinde yer alan katı hal radarı olan A3000 küçük dronları tespit etmek için daha geniş bir kapsama alanına sahip.



SpotterRF CEO'su Logan Harris’e göre gün geçtikçe artış gösteren insansız hava araçları kara, deniz veya hava kaynaklı potansiyel tehditlerle birlikte çevre güvenliği için üç boyutlu bir sorun oluşturuyor. Uygun maliyetli SpotterRF A serisi, bu zorluğu çözmek için esneklik sağlamanın yanı sıra geleneksel radarlara kıyasla kurulum ve bakım maliyetlerini de düşürmeyi hedefliyor.



A3000, küçük bir hobi dronunu (örneğin DJI Phantom) için bile algılama ve izleme imkânı sağlarken, 85'den futbol sahası genişliğindeki hava sahasını tarayabiliyor. Her bir radar ı küçük bir kitabın boyutunda ve ağırlığında olan A3000, 20 Watt'tan daha az güç tüketimine sahip.
SpotterRF radarı halihazırda, insansız hava araçlarının kara ve deniz saldırılarına karşı (UAV) karşı ticari ve askeri alanları korunmada kullanılıyor. Dron endüstrisinde yaşanan patlamanın beraberinde getirdiği güvenlik sorunları için A-serisi, uygun maliyetli bir çözüm sunuyor.



SpotterRF, ödüllü kompakt gözetim radarını, 24 ülkedeki 60'dan fazla stratejik entegratör aracılığıyla küresel bir pazara sunmaya hazırlanıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın