Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dünyanın en küçük giyilebilir kamerası 2017 Acil Servisler Fuarı'nda t - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dünyanın en küçük giyilebilir kamerası 2017 Acil Servisler Fuarı'nda tanıtıldı

Fuarda en ilgi çeken stantlardan biri Edesix oldu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dünyanın en küçük giyilebilir kamerası 2017 Acil Servisler Fuarı'nda tanıtıldı
2017 Acil Servisler Fuarı'nda olay yeri ekipleri, devriyeler ve itfaiyeler için çok sayıda yeni ürün görücüye çıktı. Toplumsal güvenliği sağlamanın yanı sıra olaylara ilk müdahale eden kişilerin, işin doğası itibariyle karşılaştıkları riskler düşünüldüğünde, bu kişilerin güvenliğinin sağlanması da giderek daha önemli hale geliyor.

Fuarda en ilgi çeken stantlardan biri Edesix oldu. İngiliz şirket bugüne kadarki en küçük olay kaydedicisinin yanı sıra Avrupa’da çok sayıda polis gücünün kullandığı VideoTag (VT-50) modelini tanıttı.

VideoTag gizli olay kaydedici

Edesix'in VideoTag ürünü bugüne kadarki en küçük ve en hafif olay kaydedicisi. Saldırganlığı caydırmak, güvenlik personelini korumak ve güvenli kanıt niteliğindeki görüntüler sunmak için tasarlanan VideoTag göze batmayan tasarımı ile uygun maliyetli ve kullanımı kolay bir kamera.
Kullanıcıların cihazı sıklıkla şarj etme endişesi yaşamaması için 3 aya kadar bekleme süresine sahip.

Giyilebilir kameralar suç oranını düşüyor

Edesix'in VideoBadges'ı hâlihazırda Kuzey İrlanda, İskoçya ve Güney Avustralya polis kuvvetleri tarafından kullanılıyor. Polisler giyilebilir kamera uygulamalarının, devriye gezerken, ceza ve anti-sosyal davranışları önlemeye yardımcı olduğunu keşfetti. Ayrıca, çekilen videolar yalnızca halkla olan etkileşimlerin daha şeffaf olmasını sağlamakla kalmadı, aynı zamanda suçlamalara yönelik önemli delillerin elde edilmesini sağladı.



Hapishane görevlileri için kameralar

Edesix tarafından sağlanan donanım ve altyapı, hapishane görevlileri ve verileri yönetenler için verimli iş akışı ve kolay kullanım sunuyor. DockControllers adı verilen, 84 VideoBadges'e izin veren bir cihaz ve veri depolama için MicroServers'ın bir kombinasyonunun kullanıldığı hapishane sistemi merkezi olarak yönetilebiliyor. Edesix hapishane yönetim sistemi şuan Birleşik Krallık hapishanelerinde uygulanıyor.

Edesix çözümü, yönetilmesi basit, personel için göze batmayan ve talep üzerine kolayca ölçeklendirme sağlıyor. Cezaevi görevlilerinin giydikleri kameralar, ses de dahil olmak üzere sekiz saatlik çekim kapasitesine sahip. Kameralar üniformalar için esnek montaj seçenekleri ile birlikte geliyor. Tüm çözümler güvenli ve şifreli olduğundan kaybolan veya çalınan bir kameranın görüntüleri görüntülenemiyor, silinemiyor ya da paylaşılamıyor.



 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın