Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bebekler için de bir Wisenet var - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bebekler için de bir Wisenet var! BabyView Eko tanıtıldı

Hanwha Techwin America, çevre dostu kablosuz video bebek monitörü tanıttı

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bebekler için de bir Wisenet var! BabyView Eko tanıtıldı
Hanwha Techwin Amerika WISENET tüketici video izleme ve evde gözetim ürün serisinin son ürünü BabyView Eko kablosuz video bebek monitörünü tanıttı. Wisenet BabyView Eco, bebekler için daha düşük radyasyon garantisi veriyor.

BabyView Eco, yeni enerji tasarruflu Eko moduyla, ebeveynlerin çocukları için enerji ve çevre dostu bir ev yaratmalarını sağlıyor. Cihaz aynı zamanda VOX moduna sahip olsa da Eco modu, kullanıcılara güç tasarrufu için başka bir seçenek sunuyor. Cihaz Eko modundayken, monitör yalnızca ses algıladığında uyanıyor ve monitörün pil ömrünü uzatıyor. Her kullanıcı kendi ses hassasiyet seviyesini ayarlayabiliyor. Buna ek olarak, monitör ve kamera yalnızca iki saniyede bir radyo frekansı sinyali kullanarak iletişim kurarken, bebeğin odasındaki elektromanyetik radyasyon seviyesini düşürüyor.

BabyView Eco’nun başlıca özellikleri:

• Renkli 4.3 "LCD dokunmatik ekran
• En az 6 saatlik pil ömrü ile net, gerçek zamanlı video
• 900 metrelik radyo frekans menzili
• Dört kamera desteği ve çoklu görüntüleme modları
• Kamerada çift yönlü konuşma için bir mikrofon ve yüksek kaliteli hoparlörler.

Oda sıcaklık sensörü bulunan BabyView Eco sayesinde anne-babalar bebek odasının sıcaklığına monitör aracılığıyla kontrol edebiliyor. Cihaz, bebeği yatıştırmaya ve uykuya dalmasına yardımcı olmak için dört ünlü ninni ve üç çeşit beyaz gürültüyle önceden programlanmış olarak geliyor.

Ayrıca, dahili kızılötesi LED ışıkları kullanarak düşük ışıklı veya karanlık ortamlarda net görüntüler elde etmek için 5 metreye kadar gece görüşü özellikleri de bulunuyor.

BabyView Eco, insanların bebeklerini daha düşük güç tüketimi ve daha düşük radyasyonla daha güvenli tutmalarına yardımcı olabilecek kullanışlı bir ürün. Kasım ayında satışa sunulacak BabyView Eko 179 dolardan satışa sunulacak.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın