Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Arteco, Hanwha Techwin Wisenet 5 yonga setiyle entegrasyonunu duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Arteco, Hanwha Techwin Wisenet 5 yonga setiyle entegrasyonunu duyurdu

Arteco yazılımları artık Wisenet serisi ile çalışacak

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Arteco, Hanwha Techwin Wisenet 5 yonga setiyle entegrasyonunu duyurdu
Olay odaklı akıllı video yönetimi çözümleri sağlayıcısı olan Arteco, video etkinlik yönetimi ve video istihbaratı çözümlerinin yeni Hanwha Techwin Wisenet 5 yonga setiyle uyumlu hale getirildiğini duyurdu.

İşbirliği kapsamında Arteco'nun perakende ve güvenlik analizleri gibi akıllı çözümleri, Hanwha müşterilerine gelişmiş özellikler sunacak. Teknoloji entegrasyonuyla işletmelerin güvenliğini güçlendirmek, kayıp ve hırsızlıkların azaltmak, operasyonları optimize etmek ve video izleme süreçlerinin otomasyonunu sağlamak hedefleniyor.

Güçlü OCR algoritmasını Hanwha'nın en son teknolojisiyle birleştiren yeni Arteco LPR Uygulaması, 24 m/ s'e kadar hızlarda plakaların tespit edilmesine olanak tanıyor. Aynı zamanda üçüncü parti uygulamalara olay bildirimlerini gönderecek şekilde yapılandırılabiliyor.

Wisenet serisi X kameralarda bulunan Wisenet 5 teknolojisi, daha hızlı görüntü işleme ve üstün performans sunan gelişmiş özellikler içeriyor. Wisenet 5 yonga seti, önceki nesillere kıyasla WDR (Wide Dynamic Range) seviyesi ve H.265 veri sıkıştırma özellikleri ile ayrılıyor. Şuan piyasadaki modeller maksimum 120 dB ile gelirken, Hanwha'nın yeni 2 megapiksel kameralı modelleri 150 dB sunuyor.

Hanwha Techwin Amerika'nın Kuzey Amerika'sı İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Ray Cooke, "Arteco ile yıllarca entegrasyon için ortaklık yaptık. Şimdi, Aretco'nun Wisenet 5 teknolojimize desteği sayesinde, müşterilerimiz perakende satış ortamlarında analiz yaparak, operasyonların güvenliği hakkında fikir sahibi olabilirler." dedi.

Arteco Hakkinda
1987'de kurulan Arteco, İtalya'nın Faenza kentinde bulunan, etkinlik odaklı istihbarat çözümleri sunuyor. Kullanım kolaylığı ve etkinlik yönetimi üzerine odaklanan Arteco'nun araştırma geliştirme girişimleri, süreçleri optimize etmek ve maliyetleri düşürmek için en yeni video analiz ve video yönetimini tek bir platformda birleştiriyor. Arteco, video gözetim, video yönetimi ve erişim kontrolü gibi üçüncü parti sistemlerle bütünleşen çok çeşitli yazılım ve ağ donanım çözümlerini sunuyor. Arteco ürünleri dünyadaki sertifikalı ortakları aracılığıyla edinilebiliyor.

Hanwha Techwin Hakkında
Güney Kore merkezli bir şirket olan Hanwha Techwin'in IP ve analog video gözetimi için önde gelen bir çözüm tedarikçisidir. Hanwha Techwin faaliyetleri profesyonel güvenlik uygulamaları için en üst düzeyde performans, güvenilirlik ve düşük maliyetli çözümler sunmaya odaklanmıştır.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın