Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin'in Yeni VMS’si Wave Duyuruldu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin, Yeni Video Yönetim Yazılımı WAVE'i Duyurdu

Yeni VMS 4 lisans türüyle geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin, Yeni Video Yönetim Yazılımı WAVE'i Duyurdu
Hanwha Techwin yeni video yönetim yazılımı Wave ile ilgili ilk ipuçlarını geçtiğimiz günlerde düzenlenen ASIS 2017 fuarında vermişti. Hanwha'nın web sitesinden yapılan açıklamaya göre Wave önümüzdeki günlerde kullanıcılara sunulacak. 

Hanwha yeni yazılımı Wave'i  hakkında çok detaylı bilgi vermiyor, ancak Wave'i inanılmaz derecede kolay kullanıcı arabirimi ile sağlam güvenilirlik sunan ve hızlı yanıt veren sistem olarak tanımlıyor.

Şirketin web sitesinden yapılan açıklamaya göre Wave lisanslaması; Professional, Encoder, Video Wall ve I/0 olarak 4 ayrı türde yapılacak.

Profesyonel Lisans: Video kaydını etkinleştiren lisans. Kaydedilen her kanal için profesyonel bir lisans gerekiyor. Kameraların canlı olarak izlenebilmesi için lisans gerekmiyor. Profesyonel lisanslar tek tek ya da toplu olarak satın alınabiliyor.

Encoder Lisansı: Bu lisans, encoder aracılığı ile kayıt yaparken gerekli oluyor. Tek bir Encoder lisansı ile en fazla 4 kayıt kanalı etkinleştirilebiliyor. Örneğin 16 kanallı encodere bağlı 16 kamera için 4 Encoder lisansının satın alınması gerekiyor.

Video Wall Lisansı: Wave video duvar özelliği etkinleştiriliyor. Lisans ile tek bir operatör için en fazla 2 monitör desteği sağlanıyor. Birden fazla Video Wall lisansı ile geniş bir video duvarı oluşturulabiliyor.

I/O lisansı: Desteklenen bir I/O modülünün kontrol edilmesini ve kaydedilmesini sağlıyor.

 Wave aynı zamanda ONVIF cihaz desteğine de sahip.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın