Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
güvenlik sektörü 2017, güvenlik 2017, 2017 teknoloji trendleri - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Güvenlik Sektörü 2017 Trendleri

Sektörün 2017 Beklentileri

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Güvenlik Sektörü 2017 Trendleri
Axis Communications tarafından hazırlanan bir rapora göre, güvenlik endüstrisi küresel güvenlik tehditleri ve teknolojik ilerlemelerle hız kazanıyor.

2017 yılına baktığımızda, Axis Communications CTO Johan Paulsson, güvenlik endüstrisi üzerinde büyük etkileri olması beklenen altı ana eğilimi listeledi.

Paulsson, "Küresel düzeyde, çatışmalar, siyasi belirsizlikler, devam eden mülteci krizi ve son mali krizden biraz kırılgan bir ekonomik iyileşme ile dünya çalkantılı dönemler geçiriyor" dedi. "Aynı zamanda, yüksek hızlı ağlar, büyük veriler ve derinlemesine öğrenme isteği, yeni ve geliştirilmiş güvenlik teklifleri sunmak için pazarlama jargonlarının ötesine geçerek, teknolojik gelişmelerin gelişim hızını tetikliyor. Benzer şekilde, 'Nesnelerin İnternet'i' olarak adlandırılan şeylerin, günlük hayatımızın dokusunda daha fazla yer alması bekleniyor. Bununla birlikte bu, internetle çalışan cihaz üreticilerinin, güvenlik seviyesi konusunda çok daha fazla sorumluluk alarak adım atması gerekeceği anlamına geliyor. Bütün bu faktörlerin hem fiziksel hem de çevrimiçi güvenlik artışına olan talebi karşılaması muhtemeldir."

Hizmet olarak güvenlik:

Axis, müşterilerin bir ağa bağlı bir donanım ve yazılım entegrasyonu ile fiziksel güvenliğe bakmayı bırakacağı öngörüsünde. Bunun yerine, müşterilerin göndereceği videoların, uzaktan ve profesyonel olarak barındırılması ve izlenmesi gibi bir menkul kıymetin güvenlik olarak görülebileceği düşüncesinde.

Entegre çözümler:

Paulsson, "Güvenlik endüstrisi, tüm donanım / yazılımlara uyan bir boyuttan ziyade belirli problemlere daha spesifik çözümler sunma eğilimlerini sürdürecek" dedi. "Sonuçta müşteriler, bir fotoğraf makinesi ya da bir video yönetim sistemi (VMS) satın almak için aramıyorlar. Gerçekte hırsızlığı azaltmak ya da sadece belli kişilerin kasalarına erişebildiğinden emin olmak, yani tehdit potansiyellerini takip etmek istemekteler"

Çözümler terimi, teknoloji şirketlerinde oldukça fazla kullanılır, ancak güvenlik söz konusu olduğunda en önemli terimdir. Yukarıda bahsedilen donanım ve yazılım ile kurulum öncesi ve sonrası araçlarının uçtan uca çözümlere dönüştürülmesi, belirli güvenlik sorunlarına çözüm bulabilecektir.

Analytics'in Artan Önemi:

Yüksek kaliteli video ve verilerin piyasadaki popülaritesini sürdürebilmesi bekleniyor. Bununla birlikte, daha ilginç ve daha akıllı analitik sistemlerin yükselişi bekleniyor.

Paulsson, "2017'yi, bu yeni kamera özelliklerinin, yüz tanıma, adli analiz ve çevre koruması da dahil olmak üzere çeşitli güvenlik zorluklarını çözmek için gerçek zamanlı analitiklerle birleştirildiği yıl olarak görmeyi bekliyoruz" dedi.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın