Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Xiaomi'nin yeni Ip kamerası Dafang 29.99 dolara satışa sunuldu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Xiaomi'nin yeni IP kamerası Dafang 29.99 dolara satışa sunuldu

Yeni modelde yapay zeka teknolojisi bile var

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Xiaomi'nin yeni IP kamerası Dafang 29.99 dolara satışa sunuldu
Çin’in en büyük telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, uygun fiyata sunduğu telefonlar ile gündemden düşmüyor. Fiyatına kıyasla, donanım özellikleri ve tasarımı ile dikkat çeken, hatta iPhone’a rakip olarak gösterilen yeni amiral gemisi Mi6’dan sonra, bir hamle de kamera tarafından geldi.

Xiaomi Dafang Smart Cam 1080p çözürlüğü ile Xiaomi Xiaofang modelinin yükseltilmiş bir versiyonu. Fiyatından beklenmeyecek performansla yeni modelini yapay zeka gibi ileri bileşenlerle donatan Xiaomi, ev kullanıcılarına ucuz ve çok işlevli bir ürün sunuyor.

Gece görüşü, Xiaomi bulut platformu, 2 yönlü interkom modu, yüksek hızlı PTZ, gece görüşü, farklı alarm senaryoları gibi işlevlerin bulunduğu Xiaomi Dafang Smart 1080 Wi-Fi IP kamera çeşitli web sitelerinde 29.99 dolara satılıyor.

Yeni Xiaomi Dafang, 120 ° görüş açısı ve f / 2.3 diyafram sensörü sayesinde 1080p çözünürlükte videolar kaydedebiliyor. 360 ° fotoğraflar çekmek ve gerçek zamanlı görüntüler için PTZ moduyla döndürebiliyor. Bulut platformu ise ortam dosyalarını her zaman erişebilmeye izin veriyor.



Ürün Özellikleri
Uzun menzilli mikrofon alıcısı 10m'ye kadar ses yakalama
Uzaktan kumanda
IOS 7.0 ve ve Android üzeri desteği
0 6 adet 940mm kızılötesi ışıkta dahili gece görüşü özelliği
Çift yönlü inerkom
32 GB'a kadar Micro-SD Kartı ve USB desteği
F / 2.3 15fps, 1080p FHD çözünürlük
Spor ve çeşitli ev faaliyetlerini izleyen akıllı AI
Ses, hareket ve duman algılama

Xiaomi Dafang ucuz olmasına rağmen iyi tasarlanmış özelliklere sahip. Ev kullanımı için düşük maliyetli ancak yüksek özellikli bir akıllı kamera isteyen herkes için kullanışlı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın