Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Yeni Wisenet X ürünleri ASIS 2017'de görücüye çıktı! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Yeni Wisenet X ürünleri ASIS 2017'de görücüye çıktı!

Hanwha Techwin, dünyanın en büyük güvenlik fuarı ASIS 2017'de, Wisenet X serisi kamera ailesindeki son yenilikleri tanıttı

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Yeni Wisenet X ürünleri ASIS 2017'de görücüye çıktı!
IP ve analog video gözetim çözümlerinin global tedarikçisi Hanwha Techwin, Dallas’ta düzenlenen ve bu yıl 63.’sü gerçekleşen dünyanın en büyük güvenlik fuarı ASIS 2017'de, Wisenet X serisi kamera ailesindeki son yenilikleri tanıttı. Wisenet X'in serisi, Hanwha Techwin tarafından geliştirilen en önemli çekirdek teknolojisi olan Wisenet 5 yongasetini içeriyor.

Hanwha Techwin America Ürün ve Kanal Pazarlama Direktörü Miguel Lazatin, "Hanwha Techwin Wisenet X serisini genişleterek, yüksek performans ve güvenilirlik sunan video gözetim çözümleri portföyünü sunuyor" dedi. "Yeni Wisenet'imiz ½ inç CMOS sensörleri ve 60 fps özellikli X serisi kameralar ile belediyeler, kamu alanları, casinolar ve perakende de dahil olmak üzere geniş bir sektör yelpazesinde yüksek performans özelliklerini sunuyor." diyerek ekledi.



Wisenet X serisindeki yenilikler

Wisenet X serisi Flush Mount Kameralar (XND-6011F ve XND-8020F) dijital görüntü sabitleme, dahili mikrofon, koridor görünümü ile güvenlik ve iş uygulamaları için bir dizi temel analiz özelliğine sahip.


Hanwha tarafından geliştirilen ve üretilen güçlü optiklerin yanı sıra, yeni Wisenet X serisi 12x Optik Zoom Kameralar (XNV-6120R, XNO-6120R ve XNV-6120), 2MP çözünürlük, 60fps ile 150dB WDR, H.265 / H.264 / MJPEG ve WiseStream II sıkıştırma, lisanssız analiz, hareket algılama, koridor görüntüsü, gyro sensörleri kullanarak artan on-board depolama ve görüntü sabitleme için çift SD kart yuvası gibi gelişmiş özellikler içeriyor.


Wisesnet X serisi ½ " sensörlü kameralarında (XNV-6085, XND-6085V, XNO-6085R ve XNB-6005) 50dB WDR ve 60fps, 2 MP çözünürlük, üçlü akış H.265 / H.264 / MJPEG, WiseStream II sıkıştırma teknolojisi ve çift SD kart yuvaları bulunuyor.



Wisenet X serisi Outdoor Mini ve Mikro PTZ Kameralar (XNP-6120H ve XNP-6040H), 150dB ve 60fps'lik 2 MP, PTZ kameralar, H.265 / H.264 / MJPEG, WiseStream II sıkıştırma teknolojisi ve dijital görüntü sabitleme özelliklerine sahip. XNP-6120H modeli ayrıca, 360 derecelik görüntüleme ve 12x optik yakınlaştırma sunuyor.


Wisenet X kameralar düşük ışık koşullarında bile yüksek renk kalitesine sahip görüntüler yakalayabiliyor. WiseStream II sıkıştırma teknolojisi ile kodlamayı dinamik olarak kontrol ederek, kalite ve sıkıştırmayı görüntüdeki harekete göre dengeliyor. Böylece bant genişliğinden önemli ölçüde tasarruf edilebiliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın