Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Axis Communications 'ın yeni radarı AXIS D2050-VE - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Axis Communications 'ın yeni radarı AXIS D2050-VE

Axis Communications ASIS 2017'de yeni network radarını tanıttı

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Axis Communications 'ın yeni radarı AXIS D2050-VE
Dünyanın en kapsamlı güvenlik fuarı ASIS 2017 bu yıl da çok sayıda üreticiye ve yeni teknolojilere ev sahipliği yapıyor. 63.’sü düzenlenen fuarda, Axis Communications yeni radarı AXIS D2050-VE’yi tanıttı.

Açık havada kullanılmak üzere tasarlanan D2050-VE gece/gündüz algılama, yanlış alarmlarm önleme, kolay kurulum için PoE desteği ve zorlu ortamlar için IP66, IK08 ve NEMA 4X gibi özelliklere sahip. Ayrıca, -4 ° C ila 50 ° C arasındaki sıcaklıklarda da çalışabiliyor. AXIS D2050-VE şantiyeler ve depolar gibi uzun süreli gözetim ihtiyacı olan açık alanlardaki mevcut gözetleme çözümlerini mükemmel bir tamamlayıcısı olarak kullanıcılara sunuluyor.

D2050-VE yaklaşık 4 metrelik yüksekliğe monte edildiğinde, 120°- 150° aralığında yatay kapsama ile 50 metrelik alan dâhilindeki nesneleri tanımlayabiliyor. Yeni radar, güç kaynağı olarak PoE kullanıyor, ayrıca CAP veya Vapix uygulamalarını çalıştırmaya olanak tanıyan AXIS'in ARTPEC-6 yongasına da sahip. Araç filoları, şantiye alanları, su arıtma vb. kritik altyapı alanları ve depolar gibi geniş alanların güvenliği için tasarlanan modelin en dikkat çekici özelliklerinden biri yanlış alarmlardan kaçınılması için büyük nesnelerin hareketlerine odaklanarak küçük nesneleri yok sayması.





Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın