Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Samsung, Interbrand'ın "En İyi Global Markalar 2017" listesinde - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Samsung, Interbrand'ın "En İyi Global Markalar 2017" listesinde 6. sırada

Samsung Electronics, Interbrand'ın2017 En İyi Küresel Markaları sıralamasında 6. sıraya yükseldi

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Samsung, Interbrand'ın "En İyi Global Markalar 2017" listesinde 6. sırada
Samsung Electronics yaptığı basın açıklaması ile Interbrand'ın "En İyi Global Markalar 2017" listesinde, bir önceki yıla göre % 9 artış göstererek 56.62 milyar dolarlık marka değeri ile 6. sırada yer aldığını açıkladı.

Global bir şirket olarak hızla ilerleyen Samsung, aynı zamanda 2012-2017 arasında Interbrand sıralamasında marka değeri olarak sürekli büyüme gösteren en iyi 10 markadan biri oldu.

Samsung'un geçtiğimiz yıl karşı karşıya kaldığı bazı zorluklar göz önüne alındığında, bu yılki başarısını daha anlamlı kılıyor. Interbrand değerlendirmesinde Samsung'un geçen yılki Galaxy Note7 krizinden sonraki hızlı toparlanma süreci, amiral gemisi ürünlerinin başarılı lansmanları ve mali performansı gibi çeşitli faktörlerden bahsetti.

Samsung'un Galaxy S8'in başarılı lansmanıyla pazar liderliğini yeniden teyit etmesi, bellek bölümü ve yüksek karlılık oranları marka değerinin yükselmesine katkıda bulundu.

Samsung Electronics'in CMO'su YH Lee, "İnsanların yaşamlarını iyileştirmek için anlamlı ilerlemeler kaydedilmesine yönelik çabalarımız marka değerinin yükselmesine katkıda bulundu. Bu yılki sıralamamız güven kazanma çabalarımızın küresel tüketicilere olan yansımasını gösteren olumlu bir işaret’’ dedi.

Bu yıl Interbrand'ın En İyi Global Markaları 27 Eylül'de New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenen etkinlikle ilan edilecek.

  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın