Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Microsoft'tan 10S Atağı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Microsoft'tan 10S Atağı! İşletmeler için yeni bilgisayarlar yolda!

Microsoft, gbir dizi bilgisayar üretmek için HP, Lenovo, Acer ve Fujitsu ile ortaklık kurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Microsoft'tan 10S Atağı! İşletmeler için yeni bilgisayarlar yolda!
Microsoft , temel donanımlardan en iyi şekilde yararlanmayı amaçlayan amiral gemisi işletim sisteminin aerodinamik bir versiyonu olan Windows 10 S'yi bu yılın başlarında başlatmıştı. Şimdi şirket, işletmelere ve eğitim kurumlarına yönelik, düşük maliyetli bir dizi cihaz açıkladı.

Kolay kullanıma sahip bilgisayarlar ucuz, ancak güvenli olacak şekilde tasarlandı. Microsoft, günümüzün teknolojik ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir dizi bilgisayar üretmek için HP, Lenovo, Acer ve Fujitsu ile ortaklık kurdu.

Windows Blog aracılığıyla yayınlanan bir yazıya göre, HP Stream 14 Pro, Ekim 2017'de piyasaya sürülecek ve 275 dolara satılacak . Acer’ın 14 inç Aspire 1 ve 13 inçlik Swift 1'i modelleri de 299 $ ve 449 $ aralığında satılacak. Lenovo ise 14 inçlik V330'u modelini, 349 $ fiyatıyla Şubat 2018'de piyasaya sürecek.

Ofis çalışmalarını çok daha kolay hale getirmek için tasarlanan ve Windows 10 S ile çalışan bilgisayarlar, uzak masaüstü işlevlerini kolaylaştıracak. OneDrive ile tamamen uyumlu oldukları için paylaşılan belgelere ve materyallere erişmek hızlı ve kolay olacak.

Windows 10 S, işletmeleri hedef alan bilgisayar korsanlarına karşı, kimlik avı ve kötü amaçlı yazılım korumalarıyla beraber geliyor. İşletim sistemi kimlik denetimlerini için Azure Active Directory'yi ve Microsoft Intune'ı destekliyor. Windows Update for Business sayesinde en yeni Windows 10 S sürümüyle sistemin güncel tutulmasını sağlanıyor.

Windows 10 S, tüm kullanıcılara hitap eden bir işletim sistemi değil, ancak bir eğitim ortamı veya ofis için çok sayıda avantaja sahip. Sistemin en büyük kısıtlaması, güvenlik nedenleriyle geleneksel Win32 uygulamalarını çalıştıramayacak olması. Bununla birlikte 10 S için Windows Store uygulamalarının çeşitliliği ve sistemin en basit donanımlardaki performans başarısı ile kıyaslandığında, Win32 desteği çok sorun yaratmayacak gibi görünüyor.
 



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın