Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
F1 otomobil teknolojisi bir gün hayatınızı kurtarabilir! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

F1 otomobil teknolojisi bir gün hayatınızı kurtarabilir!

McLaren yeni ''yenilmez zırhını'' duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
F1 otomobil teknolojisi bir gün hayatınızı kurtarabilir!
McLaren Applied Technologies özel bir müşterinin talebi üzerine, ameliyat sonrası hayati organları korumak için özel bir zırh üretti.

McLaren Grubu F1 yarışları ve otomobil teknolojileri ile tanınıyor. Ancak, grup şirketlerinden McLaren Applied Technologies gibi şirketler sağlık teknolojisi de dahil olmak üzere çeşitli alanlarda yenilikçi performans ürünleri de tasarlıyor.

McLaren gelecek sezon Formula 1 otomobillerinde kullanılacak malzemelerden yapılmış, en yenilikçi kişiselleştirilmiş sağlık çözümü Invincible Projesini geçtiğimiz günlerde tanıttı. McLaren'in kişiselleştirilmiş sağlık çözümleri portföyündeki en son ürünü olan zırh, düşük enerjili darbelere karşı etkili olacak.

Özel bir müşterinin ameliyat sonrası hayati organları korumaya yardımcı olmak için üretilen koruyucu zırh, kompozit bir kalkan olarak kaburga görevini görerek, kalp ve akciğerler gibi hayati organları koruyor. Yenilmez zırh, gelecek yıl Formula 1'de kullanılacak olan malzemelerden üretildi.

Dayanıklılık ve hasar önleme için Dyneema lifleri sertleştirilmiş bir reçine sistemi ve Zylon fiberler de dahil olmak üzere F1 üretim sürecindeki malzemelerin kullanıldığı ‘’yenilmez zırh’’ F1 ekipleri tarafından yan geçişlere karşı koruma için arabalarda kullanılıyor. McLaren Tıbbi Sorumlusu Dr. Adam Hill, "Amacımız, dijital terapi yöntemlerinden kişiye özgü kişisel performans programlarına ve özel üretim tıbbi cihazlara kadar bireysel hastalar için özel olarak düzenlenmiş sağlık çözümleri geliştirmektir’’ dedi.

McLaren Applied Technologies, yenilmez zırhın üretim sürecinde McLaren Racing de dahil olmak üzere grup genelindeki şirketler ile işbirliği yaptı.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın