Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Narcos dizisinde cinayet! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Ünlü dizi Narcos'da çekimler güvenlik gerekçesiyle ertelenebilir.

Ünlü Netflix dizisi Narcos, senaryosunu aratmayan bir cinayet haberi ile gündeme geldi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Ünlü dizi Narcos'da çekimler güvenlik gerekçesiyle ertelenebilir.
Ünlü Tv dizisi Narcos’un dördüncü sezonu için yer arayan bir Netflix prodüksiyon çalışanı Meksika'da vurularak öldürüldü. 37 yaşındaki Carlos Muñoz Portal, Mexico City'den 60 km uzaklıkta bir yerleşim biriminde, vücuduna isabet eden çok sayıdaki mermiyle, arabasında ölü olarak bulundu.

Yerel basında çıkan haberlere göre, dizinin 4. sezonu için keşif gezisine çıkan Portal, Meksika’nın Temascalapa adlı uzak bir kasabasında öldürüldü. Portal, aralarında James Bond "Spectre",  Hızlı ve Öfkeli ve Sicario gibi çok sayıda yapımda yer aldı.




Netflix, yaptığı açıklamada cinayetin ardında yatan nedenlerin henüz bilinmediği ve yetkililerin araştırmaya devam ettiğini söyledi.

Javier Peña rolünü canlandıran Narcos’un sevilen yıldızı Pedro Pascal, ekip arkadaşları Munoz'un ölümünün "trajik" olduğunu, oyuncu kadrosu ve set çalışanlarının güvenliği sağlanıncaya kadar, çalışmalara ara verilebileceğini söyledi. Pascal bir TV kanalına yaptığı açıklamada ‘’Yaşamlardan bahsediyoruz. Şartlar güvenli değilse bunu yapamayız. Eğer çekimlere devam etmek istiyorlarsa, bunu güvenli bir şekilde çözecekler’’ diyerek yapım şirketine atıfta bulundu.


Pedro Pascal, uyuşturucu kartellerinin peşindeki polis memuru, Juan Pablo rolünde

Son yılların en çok izlenen dizilerinden biri olan "Narcos," 1980 ve 90'lı yıllarda Kolombiyalı uyuşturucu lordlarının yükselişini ve düşüşünü anlatıyor. Şuan 3. sezonu gösterimde olan dizinin, dördüncü sezonda Meksika'da geçmesi bekleniyor.

En son açıklanan resmi verilere göre, Meksika’daki cinayetler Mayıs ayında rekor seviyeye ulaştı. Mayıs ayında günde ortalama 70 cinayet gerçekleşirken, toplam sayı 2,186’yı buldu. Ülkedeki şiddetin uyuşturucu kartelleri ve suç çeteleri tarafından tetiklendiği biliniyor. Meksika 2006 yılında organize suçla mücadele etmek için orduyu görevlendirdiğinden bu yana, rakip kartellerin birbirlerine ve orduya savaş açması nedeniyle 200.000'den fazla insan yaşamını yitirdi.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın