Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Şehir Hatları'nın tercihi Hanwha Tecwin! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Şehir Hatları, Hanwha Techwin'i Seçti

İstinye-Çubuklu arabalı vapur hattının güvenliği Wisenet kameralar ile sağlanıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Şehir Hatları, Hanwha Techwin'i Seçti
Avrupa- Asya geçişini 8 dakikaya indiren, yeni İstinye-Çubuklu arabalı vapur hattı, mayıs ayındaki deneme seferlerinden bu yana İstanbullulara hizmet veriyor. İstanbul trafiğine önemli bir katkı sağlayan yeni boğaz hattı ile köprü trafiğinden günde ortalama 2.000 araç çekilmiş oldu.

Günlük yolcu ve araç kapasitesi ile köprü trafiğini azaltmayı ve İstanbullulara konforlu bir ulaşım sunmayı hedefleyen hat, son teknoloji güvenlik sistemleriyle de dikkat çekiyor. Yolcuların ve operasyonların güvenliği için vapurlarda yüksek çözünürlüklü Hanwha Tecwin kameralar kullanılıyor.
Şehir Hatları Mali İşler Müdürü Bilal Zavalsız ‘’İstanbul bizim için sonsuz bir sevda. Bu sevdamız için en son teknoloji ürünleri ve global çözüm üreten firmalarla çalışıyoruz. Bu anlamda yolcularımızı teknolojik ürünlerle buluşturuyoruz’’ diyor.

İstinye- Çubuklu arabalı vapurlarında Hanwha Techwin ürünlerinin kullanılması aslında şaşırtıcı bir karar değil. Deniz şartları göz önünde bulundurulduğunda, tuzlu deniz suyu buharı gözetim sistemleri ve teknolojik altyapı açısından en önemli sorunlardan birini oluşturuyor. Hanwha Techwin Wisenet serisi, zorlu dış mekan koşullarında yüksek dayanıklılığa sahip, performans ürünleri olarak öne çıkıyor.

Proje mühendislerine göre deniz koşullarındaki yüksek çalışma performansı, ar-ge hizmetleri ve satış sonrası destek gibi avantajları nedeniyle projede Hanwha Techwin Wisenet serisi tercih edildi. Projede QNO-7080R serisi 4 megapixel kameralar kullanıldı.

QNO-7080R serisi kameralar 4M çözünürlük, 2.8 ~ 12mm (4.3x) motorize değişken odaklı lens, 20fps@4M, 30fps@2M, H.265- H.264- MJPEG kodek destekli çoklu akış, gündüz ve gece (ICR), WDR (120dB), hareket algılama, odak düzeltme, mikro SD (128GB), IR görüntülenebilir uzunluk 30 m, LDC ve koridor izleme desteği gibi özelliklere sahip.




Şehir Hatlarının genel seferlerinde ortalama 150 bin yolcu taşınıyor. İstinye Çubuklu seferlerinde ise günde ortalama iki bin araç taşınıyor. Yolcuların ve araçların seyir güvenliğinin yanı sıra iskele güvenliğinin sağlanması için gözetim sistemleri ayrı bir öneme sahip. Wisenet kameralar kaptanların operasyonlarında da kullanılıyor. Proje kapsamında kullanılan baş kameralar ile kaptanlar iskeleye yanaşırken alanı net bir şekilde gözlemleyebiliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın