Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Yüz tanıma özelliğine sahip dünyanın ilk kapı zili! Hanwha Tecwin WISE - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Yüz tanıma özelliğine sahip dünyanın ilk kapı zili! Hanwha Tecwin WISENET-SmartCam D1

Wisenet-SmartCam D1, yüz tanıma, anormal ses algılama, iki yönlü sohbet gibi yeni nesil teknolojiler sunuyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Yüz tanıma özelliğine sahip dünyanın ilk kapı zili! Hanwha Tecwin WISENET-SmartCam D1
Akıllı güvenlik sistemleri ve yüz tanıma teknolojilerini sadece kurumların ve şirketlerin değil tüketicilerin de hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Video ve gözetim ürünlerinin lider markası Hanwha Techwin, tüketici pazarında bir ilke imza atarak, 1 yüz tanıma özelliğine sahip dünyanın ilk video kapı zili WISENET-SmartCam D1 modelini duyurdu.

D1 akıllı video zili, evlerin, çocukların ve evcil hayvanların güvenliğini sağlamak ve kolayca izlemek için Hanwha Techwin'in insanlara sunduğu en yeni güvenlik ürünü olarak tanıtıldı. WISENET 5 yonga setinin sunduğu gelişmiş özellikler ile daha güvenli ve huzurlu yaşam alanları hedefleniyor.

Akıllı zil D1, Hanwha Techwin'in gelişmiş Wisenet 5 yonga seti tarafından etkinleştirilen yüz tanıma ve insan tespiti de dahil olmak üzere çok sayıda yeni nesil teknolojiye sahip. Bir kişinin yüzü tespit edildiğinde, kapı zili yüzü otomatik olarak yakalıyor ve kaydediyor. Kullanıcılar yüzlere bir isim atayabiliyor ve bunları "ilgilenilen yüzler" olarak belirleyebiliyor.


Wisenet SmartCam ve mobil uygulaması sayesinde, kimliği belirsiz bir ziyaretçi veya kapıda bir "ilgilenilen yüz" tespit edildiğinde kullanıcılar alarmlar alabiliyor. Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı D1, yanlış uyarıları önemli ölçüde azaltıyor. Akıllı yüz tanıma sistemi sadece insan yüzlerini algılarken, kameranın önünden geçen hayvanlar veya arabalar için yanlış alarm bildirimleri göndermiyor. Dahası, Hanwha Techwin SmartCloud hizmet planına sahip kullanıcılar, yüz tanıma yöntemiyle yakalanan belirli kişilere videolarda filtre uygulayabiliyor.

Wisenet 5 yonga setini benzersiz kılan diğer bir önemli özelliği ‘’Anormal Ses Algılama’’ sensörlerine sahip olması. D1 herhangi bir siren, çığlık ya da ve cam kırılma sesi duyduğunda kullanıcının akıllı telefonuna sesli bir uyarı gönderiyor.

Bunlara ek olarak D1 videolu kapı zili, iki yönlü sohbet, isteğe bağlı canlı görüntü, 1080p yüksek görüntü kalitesi, 150 derecelik görüş alanı, dual band Wi-Fi, 2D / 3D gürültü azaltma için dahili bir mikrofon ve hoparlöre sahip.

Kapı zili çaldığında kullanıcılar aynı anda mobil uygulamayla da uyarılıyor. D1 ayrıca Wisenet-SmartCam A1 ev güvenlik sistemiyle bağlantı kurabiliyor ve kapı zili çaldığında kullanıcıları her iki cihazdan da bilgilendirecek şekilde entegre edilebiliyor.

D1'den gelen kayıtlar, Hanwha Techwin'in, video analitiği ile güçlendirilen SmartCloud bulut depolama hizmeti aracılığıyla depolanabiliyor. Hanwha Techwin kullanıcılarına depolama için 30 gün, 60 gün ve 180 gün boyunca abonelik planları sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın