Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Telekom devi BT ve Hitachi'den yeni ortaklık - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Telekom devi BT ve Hitachi'den yeni ortaklık

BT ve Hitachi, IoT alanında ortaklaşa çalışacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Telekom devi BT ve Hitachi'den yeni ortaklık
İngiltere merkezli telekomünikasyon devi British Telecom ve Hitachi'nin yan kuruluşu olan Hitachi Vantara, IoT ürünlerini geliştirmek için bir araya geliyor. İki şirket, BT'nin ağ altyapısı, bulut ve siber güvenlik alanlarındaki deneyimlerini, Hitachi'nin Lumada IoT platformuyla birlikte, diğer tümleşik IoT hizmetleri ve ürünleri ile buluşturmak için ortaklaşa çalışacak.

Las Vegas'taki Hitachi NEXT 2017 açılış konferansında ortaklığı açıklayan şirketler, anlaşmanın global müşteriler için daha fazla verimlilik, üretkenlik ve maliyet tasarrufu gibi daha iyi ticari sonuçlar sağlayacağını iddia etti. 

Hitachi, dijital ve IoT çözümlerini birleştirerek IoT lideri olmayı hedefliyor.

Şu anda dünyadaki en büyük IoT portföylerinden birine sahip olan Hitachi, geçen sene 5.4 milyar dolar gelir sağladı. Hitachi'nin IoT portföyünde kamu güvenliği, akıllı şehirler, sürdürülebilir enerji, akıllı ulaşım, tarım, imalat, kentsel kalkınma ve inşaat gibi alanlar için çözümler bulunuyor.

Şirketler ortaklık kapsamında ilk olarak üretim ve nakliye gibi endüstriler için bakım ürünleri araştırmalarına ve tasarımına odaklanacak.
BT Küresel Hizmetler CEO'su Bas Bureger “Hitachi ile ortaklığımız, dünya çapındaki müşterilerimiz için inovasyonu hızlandırmak ve dijitalleşmeyi kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır’’ dedi.

Yeni endüstriyel IoT işbirlikleri yolda

Endüstriyel IoT ürün ve hizmetleri geliştirmek için tedarikçiler arasında yapılan ortaklaşa çalışmalar hız kazandı. Ortaklıklar, yapay zeka ve IoT uygulamalarını endüstriyel alanlarda yaygınlaştırmayı hedefliyor. 

Dünya devlerinden IBM ve Bosch da endüstriyel IoT alanında  ses getiren bir ortaklığa imza attı. IBM ve Bosch, açık standartlara dayalı Watson Internet Of Things (IoT) ürününü, Bosch IoT Suite'in yetenekleriyle birleştirerek, IoT cihazların güvenli ve verimli bir şekilde güncellenebilmesini sağlayan, küresel bir işbirliğine gitti.  İsviçreli robotik ve otomasyon şirketi ABB de IBM ile çalışacaklarını duyurdu. ABB, IBM Watson'daki yapay zeka uzmanları ile endüstriyel bir IoT geliştirmek için çalışacak.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın