Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Ford yeni araçlarını Microsoft HoloLens ile tasarlayacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Ford yeni araçlarını Microsoft HoloLens ile tasarlayacak!

Yeni uygulama ile sanal tasarımlar, araç üzerinde fiziki olarak görülebilecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Ford yeni araçlarını Microsoft HoloLens ile tasarlayacak!
Ford, yeni bir test projesi kapsamında otomobillerini, Microsoft'un HoloLens karma gerçeklik gözlüğünü kullanarak üretecek. Ford Dearborn stüdyolarında uygulanmaya başlanan karma gerçeklik tasarımı denemesi, araçların nihai bir tasarımda nasıl görüneceğini görmek için fiziksel modeller oluşturmak zorunda kalmadan, sanal bir ortamda hızlı prototipleme yapmaya olanak tanıyor.

HaloLens yardımıyla, tasarımcılar sanal parçaları fiziksel parçalar olarak görebiliyor

Eski modellemelerden farklı olarak HoloLens, tasarımcıların fiziksel ve sanal tasarım öğelerini kolayca birleştirebilmesini sağlıyor. Farklı malzemelerin, gerçek ölçekli versiyonlarda nasıl görüneceğini anlaması yardımcı oluyor. Uygulama ile  haftalarca süren inceleme ve değişiklik süreci sürecini azaltılması hedefleniyor.

Yeni teknoloji ile HaloLens’i takan tasarımcılar, dijital tasarımlarını fiziksel bir araba üzerinde önceden yerleştirilmiş gibi görebilmelerini sağlıyor. Örneğin, bir aracın yan ayna estetiğini değerlendirmek ve bunun sürücünün görüşünü nasıl etkilediği anlamak normal prototiplerde haftalar alabiliyorken, HaloLens ise birkaç dakika ya da saniye alıyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın